Поділитись:

ТОП-3 корисних харчових добавок для спортсменів*

Вівторок, 13 липня 2021, 15:32
ТОП-3 корисних харчових добавок для спортсменів*

Магазин спортивного харчування Quick mass, що знаходиться на першому поверсі розважального центру «Промінь» склав рейтинг корисних добавок, які необхідні людині, яка тренується самостійно, та допоміг розібратися в основних потребах організму в час, коли справді варто берегти своє здоров'я.

  1. Протеїн, тобто, білок, необхідний для відновлення наших м'язів. Зазвичай з їжі добрати необхідну кількість білку для відновлення вкрай важко, тому такий протеїн стане максимально корисним для тебе. 
  2. Вітамінно-мінеральні комплекси повинні бути у раціоні спортсмена, адже знову з повсякденного раціону необхідних мікроелементів для організму недостатньо. Для того, щоб дізнатися, яких вітамінів не вистачає, варто проконсультуватися зі своїм лікарем.
  3. Омега-3 – поліненасичені жирні кислоти, які повинні бути в раціоні кожної людини, не говорячи вже про тих, які ведуть активний спортивний спосіб життя. Зміцнює імунну систему, покращує роботу мозку, допомагає впоратись зі стресом та позбутися депресії.

Хочемо зауважити, що спортивні добавки є доповненням до повсякденного раціону спортсмена, але ніяк не замінюють повноцінне збалансоване харчування. 

Придбати корисне можна в магазині спортивного харчування Quick mass, що знаходиться на першому поверсі розважального центру «Промінь»

Магазин працює:

  • Пн - Пт 10:00-20:00
  • Сб: 11:00-18:00
  • Нд: вихідний

Можливо забрати самому в магазині або замовити доставку по місту та «Новою поштою».

Дізнатись про весь асортимент та замовити товар можна за номером:  (095) 00 195 56 та на сторінці магазину в інстаграмі.

До речі, необов'язково йти у спортзал, аби тренуватися, – в асортименті магазину є також фітнес-резинки, за допомогою яких можна займатися вдома чи на вулиці!

Надрукувати
мітки:
коментарів