Поділитись:

У Луцьку транспортом керуватиме колишній головний даішник міста

П'ятниця, 09 липня 2021, 20:23
У Луцьку транспортом керуватиме колишній головний даішник міста

Віктор Главічка, який у часи Януковича, з 2011-го до 2013 року, працював начальником Луцького міського відділу Державтоінспекції, очолив відділ транспорту Луцької міської ради.

Про це стало відомо з розпорядження міського голови Ігоря Поліщука від 8 липня 2021 року, - пише Громадьске інтерактивне телебачення.

Іншим розпорядженням Поліщук перевів Володимира Степанова з посади начальника управління транспорту та зв'язку Луцької міськради на посаду головного спеціаліста відділу транспорту за згодою сторін.

Главічка до цього був головним спеціалістом відділу логістики перевезень управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради.

«Перевести Главчіку Віктора Йосиповича з 09 липня 2021 року на посаду начальника відділу транспорту Луцької міської ради з посади головного спеціаліста відділу логістики перевезень управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради у зв’язку з успішним проходженням стажування з посадовим окладом згідно зі штатним розписом», – йдеться в розпорядженні Поліщука.

Віктору Главічці присвоїли 11-й ранг посадової особи місцевого самоврядування і встановили надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.

Нагадаємо, у Луцькій міській раді відбувається реорганізація через зміни в чинному законодавстві, а також через необхідність організації роботи виконавчих органів у зв’язку із приєднанням до Луцька територіальних громад. 

Довідково

Віктор Главічка проживає в Луцьку. Одружений, виховує 2 доньок. У 1991-1993 роках служив у лавах Збройних сил України. З 1993 року по 1998 працював вчителем, оскільки має педагогічну освіту. З 1998 року працює в органах МВС. Працював у міському ДАІ, управліні ДАІ області. У 1998-2003 роках був інспектором дорожньо-патрульної служби. У 2003-2005 - інспектор з агітації та пропаганди відділення ДАІ. У 2005 -2011- начальник сектору моніторингу і юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю. З 2011 по 2013 роки працював начальником відділу ДАІ Луцького МВ. З 2013 року – інспектор УДАІ УМВС України у Волинській області.  У 2014 році він виконував обов’язки начальника ДАІ Луцького МВ, претендував очолити ДАІ міста на постійній основі, але не пройшов атестації. Із 2019 до 2021 року працював у ГУНП у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів