Поділитись:

Холодильник та стабілізатор. Надійний тандем*

П'ятниця, 09 липня 2021, 14:27

Оскільки холодильник – це електроприлад першої необхідності та тривалого користування, треба створити найкомфортніші умови для його функціонування. Одна з найважливіших – якісна вхідна напруга. Через те, що в нашій електромережі вона не завжди відповідає нормативним параметрам, доречно потурбуватися про коригування напруги.

З цією метою холодильник треба під’єднати до мережі за допомогою стабілізатора напруги – це прилад, який приведе мережеву напругу до прийнятних значень. А у разі різких стрибків вимкне прилад. Придбати якісний стабілізатор за розумну ціну можна на спеціалізованому ресурсі 220 Volt. На сторінці каталогу https://220volt.com.ua/stabilizator/optimal_stab_holodil-nika/ ви знайдете доступні для замовлення моделі та ознайомитеся з їхніми технічними параметрами.

Як обирати 

Перше, на що треба звертати увагу – потужність пристрою. Вона має не тільки збігатися з напругою у вашій домашній мережі, а й покривати споживання електрики холодильником. Щоб правильно обрати стабілізатор за цим критерієм, подивіться у техпаспорті на пускову потужність холодильника.

Також враховуйте:

  • Можливість цілодобової роботи.
  • Широкий діапазон вирівнювання (зазвичай це 150–250 В).
  • Наявність захисту від вологи та перепадів температур.
  • Кількість енергії, що споживає стабілізатор.

Для побутового холодильника годиться однофазний стабілізатор. Трифазні модифікації під’єднуються тільки до промислового устаткування. За принципом дії та конструкцією стабілізатори поділяються на:

  1. Електромеханічні (сервоприводні). Добре працюють в умовах стабільно низької або високої напруги. Але різкі стрибки негативно впливають на їхню працездатність. Зазвичай перепади напруги спостерігаються у сільський місцині, тому такий стабілізатор там не підійде.
  2. Релейні. Призначені для використання в електромережах, де постійно трапляється швидке перезавантаження напруги. Рухливі елементи під час роботи спричиняють певний шум, що не завжди влаштовує. Мають відносно низьку ціну, але не дуже довговічні.
  3. Електронні (симисторні). Більш досконалий тип. Працюють безшумно. Забезпечують широкий діапазон та високу швидкість регулювання. Надійні та довговічні, компактні, але мають високу ціну.

Якщо у вас є питання щодо вибору моделі та розрахунку потужності, зателефонуйте на гарячу лінію 220 Volt. Спеціалісти служби підтримки проконсультують та допоможуть оформити замовлення. Доставка здійснюється по всій країні, де діє кур’єрський сервіс.
 

Надрукувати
мітки:
коментарів