Поділитись:

Чоловік, який потонув у ставку в Ковелі, був відомим у місті лікарем

П'ятниця, 09 липня 2021, 13:45
Чоловік, який потонув у ставку в Ковелі, був відомим у місті лікарем

Лікар-анестезіолог відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії пологового будинку Ковельського МТМО Олександр Бакай трагічно загинув під час відпочинку на воді.

Нагадаємо, трагічний випадок стався у четвер, 8 липня: в штучному ставку на дачному масиві «Дружба» в Ковелі під час купання втопився 46-річний чоловік. З'ясувалося, що це був Олександр Бакай, лікар-анестезіолог пологового будинку. Він пропрацював тут 20 років.

За словами колег, він був високопрофесійним спеціалістом, талановитим лікарем, і встиг врятувати сотні людських життів.

«Усі, хто знав та працював поряд з Олександром Сергійовичем, завжди пам’ятатимуть його доброю і щирою людиною, який вмів допомогти і підтримати, вислухати і порадити, знайти потрібні слова і прийняти правильне рішення. 

Адміністрація та колектив Ковельського МТМО глибоко сумують та висловлюють найщиріші співчуття родині загиблого. Схиляємо голови в скорботі разом із рідними, колегами, друзями.

Поділяємо горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Світла пам’ять про Олександра Бакая назавжди залишиться в наших серцях…», – йдеться у дописі на сторінці Ковельського МТМО у фейсбуці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів