Поділитись:

Відкрито реєстрацію на Чемпіонат із вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge

П'ятниця, 23 вересня 2016, 16:00

Компанії Smart People, "Дмитрук", Modern-Expo Group, "Гранд Персона", Verallia Ukraine та Nestle пропонують студентам волинських ВНЗ унікальний шанс – проявити власні управлінські таланти та отримати можливість стажування, проходження практики та навіть працевлаштування у своїх командах. Для цього студентів запрошують взяти участь у Чемпіонаті з вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge. Реєстрацію для участі у змаганнях уже відкрито, триватиме вона до 21 жовтня. Фінальне змагання Чемпіонату з вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge відбудеться 29 жовтня.

Зареєструватися на Чемпіонат можна за лінком: bit.ly/sc-4-lt-register

Усіх, хто хоче більше дізнатись про формат проекту, умови участі в Чемпіонаті, можливості стажування, практики, а також поспілкуватися із представниками компаній-Партнерів, організатори запрошують на презентації Чемпіонату.

Презентаціїї відбудуться:

28 вересня о 13:30 - актова зала головного корпусу Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки (пр-т Волі, 13).

Реєстрація на перезентацію: http://bit.ly/sc-4-snu

4 жовтня о 15:00 - корпус Б (ауд. 37) Луцького національного технічного університету (вул. Львівська, 75).

Реєстрація на презентацію: http://bit.ly/sc-4-lntu

Нагадаємо, що Smart Challenge – це бізнес-гра, суть якої полягає у вирішенні бізнес-кейсу – управлінської, соціальної або економічної проблеми, яка стосується актуальної для певної компанії ситуації (розробка стратегії просування продукту на ринку, іміджеві стратегії розвитку компанії тощо).

Детальніше про цей проект ми розповідали у статті "Як студентам отримати роботу в провідних компаніях Волині"

Генеральний партнер Чемпіонату - компанія "Дмитрук". Бізнес-кейс саме цієї компанії будуть розв'язувати команди-учасники фінального змагання 29 жовтня.

Олег Дмитрук, засновник і СЕО компанії "Дмитрук", про Чемпіонат із вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge: "На сьогодні існує серйозна проблема "відірваності" теоретичних знань студентів від того, що насправді відбувається у повсякденні українських компаній. Тому учасники чемпіонату отримають змогу звірити набуті у процесі навчання знання з реальним, справжнім досвідом компаній. А для бізнесу будь-яка можливість залучити молоде покоління до практичного вдосконалення знань – це інвестиція у майбутній спільний розвиток та процвітання".

Наталія Йонік, HR-директор Modern-Expo Group, про цінність Чемпіонату Smart Challenge: "Вища освіта та роботодавці в Україні поки ще рухаються на різних орбітах. І такі проекти, як Smart Challenge, – це реальна можливість пересіктися. Студентам – зрозуміти сучасні задачі місцевого бізнесу, а підприємцю побачити студентів за рішенням реальних завдань. Smart Challenge для студентів – це і можливість познайомитися зі своїм професійним "Я". А як буде самовизначення, то й робота до душі знайдеться. "Модерн-Експо" - відкрита компанія і потрапити до нас на стажування/роботу досить просто, було б бажання (у студента) і вакансія (у компанії). Тому ми беремо участь у проекті, бо це хороший шанс осмислено попрацювати разом з молоддю".

Компанія Verallia Ukraine цього сезону підтримуватиме Чемпіонат із вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge і на Рівненщині, й на Волині. "Це чудовий захід, спрямований на покращення співпраці між роботодавцями, навчальними закладами та студентами. Приємно бачити, що кожного наступного чемпіонату кількість бажаючих взяти участь зростає. Ми чекаємо талановиту активну молодь, яка рухається вперед, яка спрагла до нових знань та досвіду. Дуже хочеться бачити серед учасників більше студентів технічних спеціальностей. В свою чергу ми готові запрошувати кращих учасників на ближче знайомство із компанією, надавати місця для проходження практик та стажувань, розглядати їх як кандидатів на заміщення вакантних посад," - ділиться Ірина Янова, HR-менеджер Verallia Ukraine. Варто також зазначити, що компанія Verallia Ukraine підготувала спеціальну програму для учасників Smart Challenge - Verallia Стажування.

Корисні лінки:

Зареєструватись на Чемпіонат як індивідуальний учасник або всією командою можна за лінком: http://bit.ly/sc-4-lt-register

Новини Smart Challenge у Facebook: https://www.facebook.com/events/162877317483916/

Надрукувати
мітки:
коментарів