Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 8 липня

Четвер, 08 липня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 8 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 8 липня, найбільше читав про:

Про потопельників

Вчора близько 21:00 правоохоронці отримали повідомлення про те, що у селі Перешпа, що на території Шацької громади, у ставку втопився дворічний хлопчик. При поверхневому огляді слідів насильницької смерті не виявили. Тіло направлено на судово-медичну експертизу.

Того ж дня до Служби 101 надійшло повідомлення про те, що в штучному ставку в місті Любомлі під час купання потонув 42-річний місцевий житель.Тіло загиблого з водойми підняли працівники чергової варти 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомля.

Про пожежу

У Луцьку в багатоповерховому будинку горіла квартира на п'ятому поверсі. Пожежа сталася сьогодні на п'ятому поверсі панельної багатоповерхівки на вулиці Кравчука. Під’їзд будинку був сильно задимлений. На місце інциденту прибули три бригади бійців пожежно-рятувальної служби, медики «швидкої» та патрульні поліцейські.

За словами очевидців, у приміщенні, де сталось загоряння, знаходилися люди. Сусіди ж розповідають, що власники квартири, ймовірно, на відпочинку.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 8 липня

Про зміни маршрутів

У Луцьку тимчасово змінили маршрути руху тролейбусів. Через пошкодження кабельної мережі на ТП-1 змінили рух тролейбусів маршрутом № 15-а. Також, у зв’язку з пошкодженням підземної кабельної мережі, рух тролейбусів по маршруту № 3 буде здійснюватися до вул. Теремнівської (розворот біля кафе «Околиця») до завершення ремонтних робіт.

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів