Поділитись:

Волинські підприємства не виплачують зарплату працівникам: статистика

Середа, 07 липня 2021, 22:33

Волинські підприємства державної та комунальної власності боргують своїм працівникам майже 18 мільйонів гривень.

Про це інформує Суспільне, посилаючись на інформацію Державної служби України з питань праці.

Наразі найбільшим боржником є "Волинський облавтодор". Державне підприємство не виплатило зарплату 537 працівникам – 7 мільйонів 493 тисячі гривень. Боргують в облавтодорі заробітну плату ще з січня 2021 року. 

Серед боржників – державне підприємство "Волиньвугілля", котре через недостатнє фінансування з бюджету протягом 27 місяців не виплачує зарплату 598 працівникам. Борг становить майже 7 мільйонів гривень.

Не розрахувались за місяць з працівниками комунального підприємства електротранспорту, тут заборгували 2 мільйони 261 тисячу гривень.

За червень не розрахувалися з медиками Волинської обласної психіатричної лікарні. Тут не виплатили 864 тисячі гривень.

На ДП "Дослідне господарство "Перемога" 26 працівникам боргують за місяць 96 тисяч гривень.

На ДП "Шахта №1"НВ" через недостатнє фінансування не виплачує заробітну плату впродовж трьох місяців. 26 працівників не отримали більше 76 тисяч гривень.

Заборгованість перед працівниками є й в іншого дослідного товариства ДП "Дослідне товариство Перше травня". 17 працівників не отримали за червень 58 тисяч гривень.

За місяць 34 тисячі заборгувала працівникам Волинська обласна стоматологічна поліклініка у зв'язку з недостатньою кількістю коштів через зменшення об'ємів наданих послуг.

Загалом станом на 5 липня волинські підприємства різної форми власності боргують своїм працівникам майже 33 мільйони гривень. Заробітну плату недоотримали 2 тисячі 305 працівників повідомляють в державній службі з питань праці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів