Поділитись:

У Луцьку відновлять дорожню розмітку

П'ятниця, 23 вересня 2016, 13:09
У Луцьку відновлять дорожню розмітку

Департамент ЖКГ просить 100 тисяч гривень на відновлення дорожньої розмітки.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів учора, 22 вересня, – пише ІА Волинські Новини.

Директор департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась повідомив, що цього року міська рада уже виділяла 660 тисяч гривень на розмітку. Провели тендер і вже ці кошти витрачені й освоєні.

Проте в деяких місцях потрібно поновити розмітку. Власне, в середньому, розмітка на асфальті "тримається" близько 3 місяців.

Нагадаємо, цього року, розмітку в Луцьку почали наносити аж у квітні. А минулого року в місті тривалий час була відсутня дорожня розмітка через те, що тендер не відбувався декілька разів.

Також депутати поцікавилися, чи є можливість запозичити закордонний досвід нанесення розмітки, адже там вона тримається на асфальті не 3 місяці, а до року. У відповідь на це Юрій Крась пояснив: за кордоном використовують інші технології нанесення розмітки, й тому розмітка там вар тісніша.

Однак, члени комісії зауважили: може варто заплатити більше, але, щоб було якісно і розмітка трималася довше. Тому департамену ЖКГ пропонують вивчити це питання.

Надрукувати
мітки:
коментарів