Поділитись:

На Волині затримали групу наркоторговців (фото)

Вівторок, 06 липня 2021, 14:41

Волинські правоохоронці перекрили ще один канал розповсюдження наркотиків шляхом закладок.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Поліцейські встановили особи чотирьох зловмисників, які розкладали наркотичні речовини в селах Прилуцьке і. Світязь, смт Шацьк, містах Любомль та Ковель. Для продажу заборонених речовин вони використовували телеграм-канал.

Співробітники кримінальної поліції Ковельського районного управління поліції виявили розповсюджувачів наркотиків ще кілька днів тому. В мікроавтобусі одного з фігурантів, який зупинили поліцейські, знайшли і вилучили полімерні пакети з речовиною PVP, три скляні колби з нашарування чорного кольору, чотири медичні шприци з нашаруванням синього кольору, три електронні ваги, полімерний пакет з речовиною рослинного походження, зовні схожою на канабіс, вагою близько 10 грамів тощо.

Згодом, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили, що особи причетні до розповсюдження закладок на території області. Це підтвердила й інформація з вилучених мобільних телефонів фігурантів. Нині відомо про більш ніж 300 місць закладок небезпечних речовин. Понад 230 закладок працівники Ковельського райуправління поліції та управління боротьби з наркозлочинністю вже вилучили. Наразі проводять подальші заходи щодо встановлення усіх можливих місць закладок наркотичних речовин.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 307 КК України: йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Поліцейські встановлюють усіх причетних до розповсюдження наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів