Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 5 липня

Понеділок, 05 липня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 5 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у понеділок, 5 липня, найбільше читав про:

Про «гонщиків» і ДТП

Сьогодні вночі, близько другої години, на вулиці Стрілецькій у Луцьку сталася ДТП – автомобіль виїхав на тротуар і врізався в будівлю піцерії «Фелічіта». В результаті зіткнення розбилося вікно піцерії, також пошкоджений фасад і зламана труба. У поліції повідомили, що 37-річний лучанин, водій автомобіля Mercedes-Benz, не впорався із керуванням та в’їхав у приміщення піцерії «Фелічіта».

Камери відеоспостереження Центру безпеки міста Луцьк на кільці біля «Променя» зафіксували момент аварії. На записі видно, як «мерседес» на шаленій швидкості перетнув кільце та влетів у будівлю

Ще один «гонщик», цього разу на BMW, спричинив сьогодні ДТП на проспекті Соборності. Аварія сталася близько 16:00 поблизу «ПортCity».

За словами свідків, «бмв» на шаленій швидкості пронісся на «червоний» і врізався у «фольксваген». Автівки зазнали значних ушкоджень, від удару їх сильно розвернуло.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції, у «фольксвагені» перебували батько і син. Хлопця госпіталізували до Волинської обласної дитячої лікарні.

Про стан його здоров'я у коментарі ІА «Конкурент» повідомив Ігор Дородних – медичний директор з хірургічної роботи клініки. За словами лікаря, стан хлопця – важкий. Медики проводять комп'ютерну томографію головного мозку, обстежують черевну порожнину й грудну клітку. Внаслідок ДТП дитина отримала множинні забійні садна та рвані рани обличчя і вушної раковини.

Пізніше департамент муніципальної варти опублікував запис, на якому камери відеоспостереження Центру безпеки міста Луцьк зафіксували аварію

Тим часом 29-річний водій BMW Роман Мірецький своєї провини не визнає, каже, що не порушував правил дорожнього руху

«Не дивився, яка в мене була швидкість, але в мене був зелений світлофор. Цей червоний "кадік" повертав сюди наліво, я й почав гальмувати, бо він не зрозуміло, то їхав, то не їхав. Якби він почав їхати з самого початку, не було б аварії», – запевняє чоловік.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів