Поділитись:

У центрі Луцька святкують День національної поліції: що можна спробувати (фото)

Неділя, 04 липня 2021, 12:10
У центрі Луцька святкують День національної поліції: що можна спробувати (фото)

У центрі Луцька святкують День Національної поліції України.

Попри негоду, у неділю, 4 липня на Театральному майдані проходять традиційні поліцейські заходи для дітей і дорослих. Малечу катають на службовому авто і показують бус тактичного спецпідрозділу ТОР. Лучани можуть послухати про роботу правоохоронців, пройти вікторину і отримати цукерки та кульки. 

Представники обласної бібліотеки для дітей та юнацтва проводять пізнавальні майстерки з виготовлення браслетів і світловідбивачів. 

Для дорослих діє цікава зона, в якій можна побачити, як змінюється орієнтація в просторі людини у стані алкогольного сп`яніння. 

Навколо поліцейських активно гуртуються діти з батьками. Як відбувається святкування, дивіться на наших фото. 

У центрі Луцька святкують День національної поліції: що можна спробувати (фото)У центрі Луцька святкують День національної поліції: що можна спробувати (фото)У центрі Луцька святкують День національної поліції: що можна спробувати (фото)У центрі Луцька святкують День національної поліції: що можна спробувати (фото)У центрі Луцька святкують День національної поліції: що можна спробувати (фото)У центрі Луцька святкують День національної поліції: що можна спробувати (фото)У центрі Луцька святкують День національної поліції: що можна спробувати (фото)У центрі Луцька святкують День національної поліції: що можна спробувати (фото)У центрі Луцька святкують День національної поліції: що можна спробувати (фото)У центрі Луцька святкують День національної поліції: що можна спробувати (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів