У вісімці найкращих: як реагували волиняни на поразку збірної України

Неділя, 04 липня 2021, 11:30

Розгромна поразка збірної України з футболу у чвертьфіналі Євро-2020 дуже засмутила не тільки футбольних фанатів, але і всіх українців, які у ніч на 4 липня вюолівали за жовто-блакитну команду. 

Минулої ночі у Римі на "Стадіо Олімпіко" пройшов останній чвертьфінал Євро-2020, у якому збірна України зустрічалася з Англією. Українці змогли нормально оборонятися лише у першому таймі, хоча і там пропустили майже одразу. На початку другої половини гри наша команда пропустила ще два м'ячі, й інтрига у грі зникла, а згодом англійці забили ще раз – 0:4 на користь Англії у підсумку.

Волиняни активно реагують у соцмережах на такий невтішний результат. Попри те, що наша команда не забила жодного м'яча у ворота суперника, весь український фейсбук рясніє дописами підтримки і розуміння. 

Зокрема, журналістка Оксана Федорук у захваті від гри воротаря збірної Георгія Бущана.

Тим часом її колега Світлана Кирилова десь під кінець матчу сподівалася, що на поле вийде щасливий український футболіст Артем Довбик.

Блогер Павло Березюк зіронізував, "подякувавши" збірній, що рахунок не гірший. 

Турагент Богдан Климчук і собі сподівався гіршого, схоже з його сторіз. 

Натомість лучанка Орися Харитонюк потішена, що наша збірна входить до восьми найкращих збірних Європи. 

Депутат Луцькради від Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер волів залишити результат без коментарів. Промовисте фото говорить саме за себе.

Фотограф Ігор Диня написав, що такий результат був логічним. 

Спортивний журналіст Андрій Мошкун не падає духом.

А от викладачка ВНУ імені Лесі Українки Анна Данильчук пов'язує поразку збірної України з чотирма комарами, яких вона позбавила життя протягом матчу. 

А ось так лучани вболівали за збірну. 

 

А як ви відреагували на результати гри? Діліться враженнями у коментарях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: