Поділитись:

TikTok збільшить максимальну тривалість роликів у три рази

П'ятниця, 02 липня 2021, 02:25

Соцмережа TikTok збільшить максимальну тривалість роликів у три рази.

Про це пише "mind.ua".

«У найближчі тижні ми надамо можливість створювати довші відео в TikTok всім користувачам, що дозволить нашій глобальній спільноти знімати, завантажувати і редагувати відео тривалістю до трьох хвилин прямо в TikTok», – йдеться в повідомленні.

Сервіс заявляє, що вирішив зосередитися на тому, щоб надати користувачам інструменти, які допоможуть їм розкрити творчий потенціал, і довші відео – якраз один з таких інструментів, пояснює TikTok.

Соцмережа також зазначає, що довші ролики раніше могло публікувати обмежене коло користувачів. Тепер же така функція стане доступна всім: коли вона з'явиться, користувач отримає повідомлення. Зараз TikTok дозволяє завантажувати відео тривалістю до однієї хвилини.

Раніше про зміну стратегії оголосив Instagram: керівник соцмережі Адам Моссера повідомив, що тепер сервіс буде приділяти більше уваги відеоконтенту, розвагам, а також функціям обміну повідомленнями та онлайн-покупок.

«Ми більше не додаток для обміну квадратними фото. Згідно з дослідженнями, головна причина, чому люди використовують Instagram, – це розваги. Ми повинні прийняти це, а значить, нам потрібно змінюватися», – сказав Моссера, пояснивши, що піти на такий крок соцмережі довелося через зростаючу конкуренцію з боку TikTok і YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів