Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 30 червня

Середа, 30 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 30 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у середу, 30 червня, найбільше читав про:

Про нічний дрифт

Близько опівночі білий BMW дрифтував на перехресті вулиць Шевченка – Хмельницького – Словацького. Подивитися на «шоу» вийшла велика кількість відвідувачів ресторану Show Basilic. 

Коли на місце події під'їхала автівка патрульних, водій – чоловік у червоних шортах і білій футболці – вийшов з «бехи» й попрямував до ресторану. Наздоганяли його правоохоронці вже у дверях закладу.

У патрульній поліції зауважили: 21-річного порушника затримали із застосуванням кайданків. Молодика доправили до Луцького райуправління поліції для встановлення особи, адже він не пред’явив посвідчення водія, та складання адміністративних матеріалів. Крім того, він був напідпитку.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 30 червня

Про чоловіка, який впав з 9-го поверху

У Луцьку на проспекті Молоді вночі з вікна на дев'ятому поверсі випав чоловік. За словами очевидців, спочатку він викинув з вікна чималу кількість книг та інших речей, а тоді вистрибнув сам.  Свідками трагедії були чоловіки, які поверталися з перегляду футбольного матчу. Вони і викликали «швидку» та поліцію. Чоловіка госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні

Поліція вважає, що 22-річний лучанин випав з вікна 9-го поверху з власної необережності. 

Зі слів медиків, чоловікові пощастило, що під час падіння він спочатку упав на дерево. У нього травмовані кінцівки, загрози життю немає. Потерпілий спілкується з лікарями. Його готують до перевезення у військовий госпіталь, де продовжать лікувати. Також чоловікові потрібна психологічна допомога.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 30 червня

Про ексочільницю луцьких освітян

Ексочільниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко розповіла журналістам ІА «Конкурент», чому не подавала свою кандидатуру на очільника реорганізованого департаменту освіти.

За її словами, рішення не висувати свою кандидатуру на пост очільниці департаменту було прийняте на сімейній раді.

«Я дуже втомилася. Чесно. У мене дуже багато планів. Вони досить яскраві, абсолютно не затьмарені якимось сумом чи невпевненістю», – запевнила освітянка.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 30 червня

Про ями на дорозі у Луцьку

Ями та вибоїни на дорогах України, зокрема і Луцька, – справа звична. І гарантії, що саме ви не потрапите в таку халепу, ніхто дати не може. Зате добре зрозуміло, що такий дорожній сюрприз може обернутися для водія, як мінімум, пошкодженою машиною, як максимум – ДТП. 

За останнє п’ятиріччя з луцькими комунальниками судилися четверо людей, які зазнали шкоди через погано обслужені дороги.  Поки що лише в одному випадку позивачу вдалося відшкодувати збитки. Ця аварія сталася на вулиці Львівській ще у 2016-му. Суди затягнулись на роки. Врешті, родині потерпілого таки вдалося отримати компенсацію у розмірі майже 140 тисяч гривень. Щоправда, такі випадки - рідкість, каже юрист Валентин Хаймик. А все через неправильні дії потерпілих.

То як вчиняти, коли ви потрапили в ДТП, або зазнали матеріальної шкоди через яму на дорозі, щоб потім відшкодувати збитки й куди звертатися, аби дірку в асфальті нарешті залатали, розбиралися журналісти ІА «Конкурент».

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 30 червня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів