Поділитись:

"Луцьктепло" пояснило, на що піде півмільйона гривень з бюджету міста

Четвер, 22 вересня 2016, 14:32
«Луцьктепло» пояснило, на що піде півмільйона гривень з бюджету міста

На вулиці Кравчука виникла необхідність замінити труби тепломереж, які зношені на 57 %.

З бюджету Луцька ДКП "Луцьктепло" просить 500 тисяч гривень на капітальний ремонт мереж. Про це розповів заступник головного інженера з експлуатації ДКП "Луцьктепло" Віктор Мельник 22 вересня під час засідання "бюджетної" комісії.

Депутат Олександр Кравчук поцікавився, чому він і його колеги з депутатського корпусу постійно голосують за виділення коштів для ремонту труб "Луцьктепла"

"Ця ділянка побудована у 1985 році, у 2015 році виникла аварійна ситуація і тоді ж, перед опалювальним сезоном, ми не могли вчасно запустити опалення, бо труб не було в наявності на підприємстві", – відповів Віктор Мельник.

Він додав, що вже замінили 50 метрів труби. Також на вулиці Кравчука обстежили решту труби і вирішили її зважити. Виявилось, що замість необхідної ваги в 5 тонн труба заважила 2 тонни, а це означає, що вона на 57 % спрацьована.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан пояснив, що варто замінити ще 30 метрів тепломережі на вулиці Кравчука, тому для цього необхідно видати з бюджету 500 тисяч гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів