Поділитись:

У волинському лісі знайшли 9-річного хлопчика (фото)

Неділя, 27 червня 2021, 14:28
У волинському лісі знайшли 9-річного хлопчика (фото)

У Луцькому районі в лісі заблукав 9-річний хлопець Його розшукали поліцейські.

Про це повідомили на сторінці поліції Волинської області у фейсбуці.

У суботу, 26 червня, близько опівдня правоохоронці отримали повідомлення про те, о у  лісі поблизу села Завітне загубився 9-річний хлопчик: він пішов до лісу з батьком, але в якийсь момент той помітив, що сина немає поруч. Хлопець телефона при собі не мав.

На пошуки одразу зорієнтували особовий склад місцевої поліції – кілька десятків правоохоронців. Зниклого хлопця розшукали дуже швидко.

«13 год 27 хв – такий напис ви бачите на листку паперу, який тримає 23-річний поліцейський Андрій, стоячи біля Матвія, якого знайшли приблизно за годину. 

Андрій з напарником Володимиром несуть службу в групі реагування патрульної поліції Рожища. Вони першими прибули на виклик і разом з рідними не лише ходили лісом та околицями, а й подавали сигнали в гучномовець. Саме їх і почув Матвій та вийшов назустріч поліцейським», – повідомили у пресслужбі поліції.

У волинському лісі знайшли 9-річного хлопчика (фото)

Знайдений хлопець розповів, що навіть встиг назбирати трохи грибів, однак потім добряче злякався, що лишився сам у лісі. На щастя, правоохоронці поліцейські оперативно зорієнтувались та вжили необхідні заходи, аби розшукати дитину.
Нині з Матвієм усе гаразд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів