Поділитись:

Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)

П'ятниця, 25 червня 2021, 12:00
Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)

У Луцьку триває мистецький конкурс-пленер, учасники якого малюють старе місто. 

На території історико-культурного заповідника "Старий Луцьк" кількадесят митців обирають найкращі ракурси та зображають Луцьк. Техніки малювання різні. Об'єкти на картинах теж. Хтось зображає вежі Замку Любарта, дехто – масивні стіни костелу. 

Захід почався у четвер, 24 червня, і триватиме по 27 червня включно. Ще однією локацією пленеру стане музей-скансен у селі Рокині.

У пленері беруть участь 40 художників із 10 міст України: Одеси, Харкова, Львова, Херсону, Сум, Києва, Івано-Франківська, Володимир-Волинського, Запоріжжя та Луцька. 

Навіть попри дощову і вітряну погоду, митці знаходять спосіб писати свої картини. Дехто ховається під парасолею, хтось – у нішах, біля дверей під'їздів. Гості Старого міста захоплено спостерігають за художниками. 

Як минає другий день пленеру, дивіться на наших фото. 

Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)Художники з усієї України малюють Луцьк: що у них виходить (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024