Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 24 червня

Четвер, 24 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 24 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 24 червня, найбільше читав про:

Про авто у пастці й «ланцюгове» ДТП

Вчора ввечері в центрі Луцька компактвен Renault Dokker білого кольору піднявся дорогою, яка з'єднує вулицю Глушець і проспект Волі, і на перехресті провалився правим переднім колесом у яму. Від цього ліве заднє колесо зависло у повітрі.

Нагадаємо, 17 червня проспект Волі, на якому вже кілька тижнів триває реконструкція, перекрили повністю. Раніше для транспорту залишалася вільною одна смуга руху. Ділянку, на якій ведуться ремонтні роботи, доводиться об'їжджати іншими вулицями, наприклад, вулицею Глушець. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 24 червня

Саме на вулиці Глушець сьогодні зіткнулися два буси і два джипи. В мікроавтобус жовтого кольору врізався білий бус, в того – білий кросовер, а завершив «композицію» чорний позашляховик Mercedes. Усі автівки рухалися у бік Центрального ринку. 

Про TikTok-челендж

Луцькі власники автомобілів все частіше стають жертвами нового шкідливого Тік-Ток-челенджу. Підлітки масово скручують ковпачки з ніпелів на автомобільних колесах, знімають це на відео, а потім у мережі хизуються своїм "уловом". Лучани звертаються у поліцію, однак правоохоронці кажуть, що сума збитків надто мала, аби за це притягувати до кримінальної відповідальності.

В поліції ці злочини вважають дрібними, і не поспішають за них братися. Тим часом діти масово наслідують одне одного у спробах порушити закон. Чим страшний новий челендж, та чому підлітки це роблять – розбиралися журналісти ІА «Конкурент».

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів