Поділитись:

«Супер літній табір» у Луцьку запрошує дітей на відпочинок*

Четвер, 24 червня 2021, 13:35
«Супер літній табір» у Луцьку запрошує дітей на відпочинок*

«Супер літній табір» в Дитячому комплексі Смугастий носоріг не перестає дивувати дітей новими яскравими розвагами та дуже цікавою і насиченою програмою. 

Тут кожен день присвячений якійсь темі та продуманий до дрібниць. Діти беруть участь у квестах, куховарять, малюють, пізнають багато нового на екскурсіях, займаються з відомим психологом Дариною Самойлюк, відвідують різноманітні майстер-класи, гуляють, веселяться в ігрових зонах.

Табір працює у будні дні з 9.00 до 18.00. Вартість зміни (5 робочих днів) становить 2 250 грн та передбачає повноцінне триразове харчування зі збалансованим смачним меню та гарною локацією у дитячому кафе «Чорничне».

Є можливість одноденного перебування у таборі за ціною 450 грн.

«Якщо ви не знаєте, як зайняти свою дитину у ці спекотні дні, без сумніву дзвоніть на номер тел.: +38 (066) 755 07 57 та записуйтесь у наш "Супер літній табір"», – додали організатори.

«Супер літній табір» у Луцьку запрошує дітей на відпочинок*«Супер літній табір» у Луцьку запрошує дітей на відпочинок*«Супер літній табір» у Луцьку запрошує дітей на відпочинок*«Супер літній табір» у Луцьку запрошує дітей на відпочинок*«Супер літній табір» у Луцьку запрошує дітей на відпочинок*«Супер літній табір» у Луцьку запрошує дітей на відпочинок*

Надрукувати
мітки:
коментарів