Поділитись:

У Луцьку жінок вчили бути успішними (фото)

Субота, 19 червня 2021, 16:02
У Луцьку жінок вчили бути успішними (фото)

У Луцьку відбувся Перший Жіночий Економічний Форум, на якому були присутні відомі та успішні ділові жінки Волині.

Основною метою заходу було об’єднати жінок та надихнути їх розвивати власну справу та особистість, – повідомляють організатори.

Під час заходу кращі експерти України, ділові леді та джентльмени ділились своїм досвідом та практичними порадами, аби кожен учасник та учасниця форуму змогли вдосконалювати власну справу та особистість вже сьогодні.

Юлія Юдіна – експертка з ділового, світського та протокольного етикетів – розповідала про те, як правильно робити компліменти, які види компліментів бувають, що говорити доречно, а що ні.

У Луцьку жінок вчили бути успішними (фото)

Юлія Юдіна

«Комплімент – це дуже важлива частина комунікації, один із найдієвіших інструментів здобути прихильність співрозмовника, привернути увагу людини до себе. Потрібно користуватись завжди, скрізь, всюди і всім», – стверджує експертка.

Людмила Калабуха – бізнес-тренерка, краща бізнес-блогерка України 2019, почесна амбасадорка ООН в Україні з розвитку жіночого підприємництва, письменниця, з вогнем і без води, запалила своїм виступом всю аудиторію і говорила про зміну споживчих тенденцій поколінь X, Y,Z та комунікацію з ними.

У Луцьку жінок вчили бути успішними (фото)

Людмила Калабуха

«Покоління наших батьків ніколи не зрозуміє нас до кінця, і ми ніколи до кінця не зрозуміємо покоління наших дітей. У нас різні цінності і різне розуміння світу», – зазначила вона.

На форумі виступали різні цікаві відомі особистості, експерти, бізнесмени і ділились своїм досвідом та порадами.

На події панувала справжня синергія, адже було поєднання розуму, краси та успіху, і всі дуже скучили за живим спілкуванням.

Під час форуму десятки жінок познайомились між собою та навіть домовились про майбутню співпрацю.

У Луцьку жінок вчили бути успішними (фото)

Ірина Галімська – очільниця Волинської Жіночої Ділової Палати.

«Щасливі і втішені, заряджені позитивною енергією та натхненням, та в очікуванні наступної події для жінок у Луцьку», – розповідають організатори.

У Луцьку жінок вчили бути успішними (фото)

У Луцьку жінок вчили бути успішними (фото)

Довідково:

Організатор Форуму – Волинська Жіноча Ділова Палата – спільнота жіноцтва, що прагне розвивати особистісний та економічний потенціал, формувати цікаве оточення навколо себе для спілкування та колаборацій.

З питань членства звертайтесь до Ірини Галімської – очільниці Волинської Жіночої Ділової Палати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів