Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 18 червня

П'ятниця, 18 червня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у п'ятницю, 18 червня, найбільше читав про:

Про горе-грабіжника, який попався на крадіжці смітника

Чоловік, який у Ковелі випав з вікна четвертого поверху, виявився грабіжником. І в нього явно був не найкращий день. 

Деталі розповіли у коментарі журналістам ІА "Конкурент" у поліції. 

Раніше Ковель.медіа повідомляло, що він посеред білого дня з невідомих причин вибрався на 4 поверх багатоповерхівки і втрапив у приміщення, яке використовують для сушіння білизни. Через трохи чоловік вистрибнув з вікна. Його схопив за руку інший чоловік, однак рівнянину вдалося вирватися.

Детальніше – тут.

Про смерть хлопчика, якого збили на переході у Луцьку

Дев'ятирічний хлопчик, якого з братом та батьком 6 червня збив 29-річний водій авто на вулиці Ковельській, помер у лікарні. З минулого тижня стан здоров'я дитини постійно погіршувався. Хлопчик був у комі. 

Про це журналістам ІА "Конкурент" розповів заступник генерального директора КП "Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання" з хірургічної роботи Ігор Дородних.

За словами медика, дитини не стало у п'ятницю, 18 червня. 

Про особливості реконструкції проспекту Волі

Зранку у четвер, 17 червня проспект Волі, на якому вже кілька тижнів триває реконструкція, перекрили повністю. Раніше для транспорту залишалася вільною одна смуга руху. Відучора ділянку, на якій ведуться ремонтні роботи, доводиться об'їжджати іншими вулицями. 

Фактично, перекритий повністю відрізок від повороту на вулицю Шопена – до книгарні "Знання", що поруч із Київським майданом. 

На розритих відрізках ведуть одразу декілька видів робіт. Працівники кажуть, що об'єкт складний, і кожного дня роботи тільки додається. 

Про заборону великим вантажівкам возити товар у магазини вдень

Великогабаритний транспорт, що здійснює довезення товарів до торгових закладів у центральній частині міста, зможе сюди заїхати лише в проміжку від 22:00 до 6:00.

Таку пропозицію хочуть розглянути на сесії Луцької міської ради 23 червня. Попередньо її обговорили на засіданні постійної комісії з питань генерального планування, архітектури та благоустрою, ЖКГ, екології, транспорту та енергоощадності. 

В інший час рух транспорту довжиною понад 15 метрів центральними вулицями та проспектами планують заборонити. 

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів