Поділитись:

Міжміським маршруткам у Луцьку заборонять їхати трьома центральними вулицями

П'ятниця, 18 червня 2021, 10:45
Міжміським маршруткам у Луцьку заборонять їхати трьома центральними вулицями

Міжміським автобусам хочуть заборонити їздити вулицею Яровиця, проспектами Василя Мойсея та Перемоги.

Це питання винесуть на чергову сесію Луцькради. Перед тим його обговорили під час засідання комісії з питань генерального планування, архітектури та благоустрою, ЖКГ, екології, транспорту та енергоощадності у четвер, 17 червня. 

Фактично це означає, що пасажири, які їдуть до Луцька з Володимира або Ковеля чи навпаки, не зможуть вийти чи сісти в ці автобуси біля "Променя". Їм доведеться це робити на автостанції, або на проміжних зупинках за межами центральної частини міста.

Член комісії з ЖКГ, депутат Луцькради від фракції "Громадянський Рух "СВІДОМІ" Михайло Наход каже, що таким чином центр вдасться розвантажити від автобусів, але для пасажирів міжміських маршрутів "зручності" дуже відносні. 

"З одного боку, це рішення правильне, тому що міжміські автобуси мають їхати на автостанцію. Вони зараз змушені будуть їхати по Набережній, Ківерцівській, на Гордіюк, Конякіна, або з Ківерцівської на Карпенка-Карого. Перед начальником управління транспорту я піднімав питання, щоб були пересадочні пункти, зокрема, на Набережній. Він сказав, що поки вони прибирають міжміський транспорт із центру міста. А вже тоді, коли будуть оголошуватися конкурси на маршрути, будуть облаштовувати пересадочні пункти. Міський транспорт їздитиме так, щоб людей там забирати", – каже Михайло Наход. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів