Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 15 червня

Вівторок, 15 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 15 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у вівторок,15 червня, найбільше читав про:

Про смертельну ДТП

Сьогодні, близько 5:00, у селі Боголюби сталася смертельна ДТП:легковий автомобіль ВАЗ на великій швидкості врізався у залізобетонну дренажну трубу, перекинувся декілька разів та впав у кювет. В автівці перебувало троє чоловіків. Водій та один пасажир отримали травми, несумісні з життям й загинули на місці. Іншого пасажира доставили до лікарні.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 15 червня

Пізніше стало відомо, що загиблі – священник і семінарист: архідиякон Роман (Ярослав Тюканька) та Назарій Мільковський.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 15 червня

Про нестачу місць у перших класах

У Луцьку є школи більш затребувані, куди намагається потрапити більшість луцьких школярів, та школи, у яких завжди є вільні місця. Батьки першокласників усіма правдам й неправдами намагаються прилаштувати своїх чад у «зручну». Через те часто-густо страждають діти, яким не вистачає місця за шкільною партою, хоча вони живуть в мікрорайоні, за яким «закріплена» конкретна школа.

За роз’ясненням, як же правильно діяти у випадку, коли дитину відмовляються зарахувати у 1-ий клас, ІА «Конкурент» звернулося в управління освіти Луцької міської ради.

Що відповіла начальниця управління Зіновія Лещенко – у нашому матеріалі «Липова» прописка, або Чому луцьким першокласникам бракує місць за партами

Про величезний затор на трасі Луцьк – Рівне

На трасі Луцьк – Рівне застрягли сотні автівок, затор розтягнувся на декілька кілометрів. Автомобілі, які рухалися у напрямку Рівного, вишикувалися у довжелезну чергу, повідомили ІА «Конкурент» очевидці.

Повідомляють, що затор розтягнувся від кільця на в'їзді до Рівного – до Городка. Тягнучка утворилась через ремонт ремонтні роботи на дорозі. Така ситуація, за словами водіїв, на трасі трапляється чи не щодня.

Про поліцейську спецоперацію

У Луцьку тривають масштабні поліцейські навчання із залученням бійців спецпідрозділів і використанням зброї і спецзасобів. За легендою, близько 16.20 на службу 102 надійшло повідомлення про напад на людину невідомих осіб на вулиці Єршова: вони вистрілили в нього і забрали гроші. Також на місці події виявлений предмет, ззовні схожий на гранату.

В області ввели режим спеціальної поліцейської операції, до якої залучені всі підрозділи поліції.

Усі заходи відбуваються в рамках навчальних тренувань, які триватимуть до 18 червня в умовах, максимально наближених до реальних.

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 15 червня

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів