Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 14 червня

Понеділок, 14 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 14 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у понеділок,14 червня, найбільше читав про:

Про пожежу в авто

В обласному центрі Волині загорівся легковий автомобіль. Це сталось, ймовірно, через несправність електросистеми. До місця виклику виїхали рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, о 17:53 вогнеборці локалізували пожежу, о 17:55 – ліквідували.

До ліквідації пожежі залучили чотирьох бійців особового складу та одну одиниця спецтехніки. Вогонь встиг знищити ізоляцію електропроводки, лако-фарбове покриття капоту, пошкодив відсік двигуна.

Ймовірна причина пожежі – несправність електричної системи.

Про ранок, який почався не з кави

Сьогодні близько 5-ї ранку, на вулиці Володимирській у Ковелі патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Caddy, який порушив правила дорожнього  руху.

Під час спілкування із 42-річною водійкою інспектори виявили в неї ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан алкогольного сп’яніння показав результат у 1,05 проміле, що в 5 разів перевищує допустиму норму. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 14 червня

Про смертельну ДТП

У Ковельському районі сталася смертельна ДТП – водій не впорався з керуванням і в’їхав у бетонну плиту. Автопригода сталася вчора, 13 червня, о 18:25 год в Ковельському районі біля с. Городище.

Водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і в’їхав у бетонну плиту. Внаслідок ДТП чоловік 2002 року народження загинув.

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів