Поділитись:

Забудовник “Сімейна Фортеця” запрошує талановитих архітекторів на всеукраїнський конкурс

Вівторок, 15 червня 2021, 08:08
Забудовник “Сімейна Фортеця” запрошує талановитих архітекторів на всеукраїнський конкурс

Забудовник Луцька “Сімейна фортеця” оголосив всеукраїнський конкурс архітекторів для масштабного житлового району “Гордість”. Олександр Князєв, засновник компанії, зізнався, що ідеальний генплан розроблявся провідними європейськими компаніями майже рік, будівництво уже почалося, однак фінальний штрих у вигляді проектування фасадів будинків залишається за українськими архітекторами.

Правила конкурсу прості, а результати стануть справді грандіозними. Щоб взяти участь, достатньо заповнити форму. Три фіналісти отримають 10 000 грн. тільки за свою ідею, а переможець підпише контракт на проектування фасадів найбільш масштабного житлового району Луцька (140 000 м2) і найголовніше – побачить живе втілення власного проекту, яке стане частиною історії. 

Цей конкурс – чудова можливість для молодих архітекторів проявити себе, без умовностей та потреби “пробиватися”, щоб бути почутим і побаченим, отримати дуже вартісний пункт у портфоліо.

Тим паче житловий комплекс “Гордість” – це ідейний та змістовний комплекс, велика увага в якому приділяється екології, природним ландшафтам та єднанню людини з природою. 

Про серйозність підходу забудовників “Сімейна Фортеця” свідчить і той факт, що відеозапрошення на конкурс записав офіційний бренд-голос бренду Gucci в Британії, котрий тепер теж дотичний до цієї творчої історії.

Подавати заявки на конкурс можна до 25 червня, а сам конкурс триватиме до серпня, коли будуть оголошені переможці. 

Надрукувати
мітки:
коментарів