Поділитись:

Українська IT-компанія запустила новинний агрегатор UKR.LIVE*

Понеділок, 14 червня 2021, 16:14
Українська IT-компанія запустила новинний агрегатор UKR.LIVE*

Українська IT-компанія Initiative Software розробила і запустила новинний агрегатор UKR.LIVE. Агрегатор дозволяє прочитати всі новини країни в одному місці і отримати повну картину про події.

Українці отримали можливість порівняти інформацію з різних джерел без тривалого пошуку завдяки тому, що вся інформація зосереджена на одному ресурсі.

Такі можливості стали доступні за рахунок постійного моніторингу системою декількох тисяч сайтів. Після цього користувач отримує найрізноманітніші новини, розділені за тематиками – політика, економіка, шоу-бізнес, фінанси та інші категорії. Гасло стартапу – "Живи в ритмі актуальних новин".

СЕО компанії Initiative Software Руслан Плохой розповів, що ідея створити новинний агрегатор з'явилася кілька років тому, але лише зараз втілилася у життя.

Українська IT-компанія запустила новинний агрегатор UKR.LIVE*

На фото Руслан Плохой

"Я дуже люблю читати новини і завжди бути в курсі подій. У будь-яку вільну хвилину я беру телефон і починаю скролити стрічку різних видань. Проте, в якийсь момент я зрозумів, що втомився заходити на десятки сайтів в пошуку свіжої інформації. До того ж, в нашу інформаційне життя додалися ще й Telegram-канали. Я помітив, що пошук новин займає у мене занадто багато часу і поспілкувавшись зі своїми колегами ми вирішили розробити платформу, яка об'єднає всі новинні ресурси в один. А ще ми додали туди популярні Telegram-канали, адже зараз цей вид подачі інформації став досить зручний і популярний. Так з'явився UKR.LIVE ". – розповів Руслан.

Розробники в свою чергу розповіли, що ідея здавалася легкою в реалізації, але це лише здавалося на початку шляху. Робота над створенням агрегатора зайняла рік.

Українська IT-компанія запустила новинний агрегатор UKR.LIVE*

"Так, подібні ресурси існують в інтернеті, їх досить мало, але вони є. Наша платформа набагато сучасніша і зручніша у використанні. Більш того, ми можемо задовольнити більшу аудиторію, ніж наші конкуренти", – пояснив Руслан Плохой.

Ресурс був запущений місяць тому, але вже добова аудиторія відвідувачів перевалила за 5000 чоловік. У планах компанії 150 тисяч унікальних користувачів на добу. Цього показника планують досягти в кінці поточного року.

"Звичайно, це тільки початок, попереду ще довгий шлях, у нас багато ідей щодо поліпшення самої програми і оновлення функціоналу, незабаром ми хочемо додати розділ популярних блогів, а також YouTube канали. Сподіваюся, що українці оцінять нашу програму і вона буде корисна і зручна користувачам" – підсумував Руслан.

Запрошуємо вас скористатися платформою UKR.LIVE за адресою www.ukr.live.

Надрукувати
мітки:
коментарів