Поділитись:

У голови Волинської ОДА – "зуб" на керівництво горохівської автостанції

Вівторок, 20 вересня 2016, 17:55
У голови Волинської ОДА – «зуб» на керівництво горохівської автостанції

Попри особисту домовленість голови Волинської ОДА Володимира Гунчика з керівництвом автостанції "Горохів" про те, що вони відремонтують площу автостанції до 1 вересня, останні так і не зробили цього.

Про це голова облдержадміністрації заявив на нараді з головами райдержадміністрацій та головами міст обласного значення 20 вересня.

"В Горохові діло принципу. Мені керівництво персонально пообіцяло. Тому я хочу побачити, як буде дотримано цю обіцянку", – каже Гунчик.

"Я прошу міського голову Горохова і голову РДА ще раз нагадати керівництву об'єднання автостанцій, зокрема автостанції "Горохів", що вони особисто обіцяли завершити роботи до 1 вересня. На жаль, констатую, що роботи не завершені", – заявив голова облдержадміністрації.

Володимир Гунчик запропонував "мирову угоду" з ПрАТ "Волинське обласне пiдприємство автобусних станцiй".

"В мене є скарги від мешканців Волині щодо роботи об'єднання автостанцій. Я пропоную мирову угоду: ми не приймаємо ніяких радикальних дій і не засилаємо перевірок", – пропонує Гунчик.

Натомість об'єднанню автостанцій потрібно вирішити 3 питання: завершити ремонт асфальтової площі автостанції, забезпечити пільгове перевезення сімей загиблих військовослужбовців, впорядковувати організацію перевезення пасажирів.

"Тоді ми будемо вважати, що сторони досягли взаємної домовленості і ніяких фіскальних дій з боку ОДА не буде", – каже Гунчик.

"Якщо ж об'єднання не буде виконувати цих домовленостей, я змушений буду відреагувати на скарги громадян і попросити фінансову інспекцію, відповідні структури перевірити правдивість тих чи інших скарг. Їх достатньо", – пригрозив голова облдержадміністрації.

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
15 квітня 2024
15:15
27 листопада 2023
13 листопада 2023
14 червня 2023
11 квітня 2023
19 березня 2023
17 лютого 2023
30 січня 2023
04 грудня 2022