Поділитись:

Екснардеп заявився п'яним на судове засідання про розікрадені мільйони (відео)

П'ятниця, 11 червня 2021, 13:56
Екснардеп заявився п'яним на судове засідання про розікрадені мільйони (відео)

Колишній депутат Верховної Ради Дмитро Крючков, якого підозрюють у розкраданні коштів «Запоріжжяобленерго», запізнився на засідання суду і прийшов п'яний.

Про це повідомила «Українська правда».

Розпочинаючи засідання Вищого антикорупційного суду 11 червня, головуючий суддя Віктор Ногачевський відзначив, що Крючков запізнився майже на пів години. Суддя попросив обвинуваченого встати, та попросив пояснень, бо Крючков заходив до зали нетвердою ходою і має почервонілі очі.

Обвинувачений зазнався, що напередодні вживав алкоголь, бо «був на дні народження».

Суддя поцікавився, скільки Крючков випив і що вживав.

Екснардеп відповів, що святкування, мовляв, закінчилося по першій ночі і випив він 300 грамів горілки.

Суддя скрушно зауважив, що вищі спеціалізовані суди не є серед суб’єктів, які можуть притягнути до відповідальності за неповагу до суду.

Він відзначив, що обвинувачений досі є у стані алкогольного сп’яніння і не зможе належним чином здійснювати свій захист, тому судове засідання переноситься на іншу дату.

«Я пам’ятаю, який ви були активний на інших засіданнях, ми заслуховувались вашими показаннями, а сьогодні у вас язик заплітається. Як ви планували брати участь у засіданні в такому стані?

Наступне засідання – 12 липня о 9 годині. Будемо сподіватися, всі будуть здорові. Там близько 7 липня… Я вже переживаю, це Івана (свято – ред.). Ви нормально будете? Не Іванович ніби. Ладно, робимо перерву, немає що тут говорити», – зазначив суддя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024