Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 10 червня

Четвер, 10 червня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 10 червня, найбільше читав про:

Про зарплату в луцькому «МакДональдзі»

Вже цього року в Луцьку відкриють заклад всесвітньо відомої мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's.

На офіційному сайті компанії у розділі «Зарплатний калькулятор» вже з'явилася можливість дізнатися, яку зарплату платитимуть працівникам закладу в Луцьку, в залежності від кількості робочих годин й денної чи нічної зміни.

Скажімо, якщо працювати в нічний час і не лише у визначені години, зарплата становитиме майже 15 тисяч (до вирахування податків).

Про закриття кіностудії «Волинь»

Луцьку кіностудію «Волинь» хочуть «оптимізувати». Єдиного режисера кіностудії – учасника АТО Олександра Савчука – звільнити.

У науково-методичному центрі, у підпорядкуванні якого зараз перебуває кіностудія, журналістам ІА «Конкурент» пояснили, що так відбувається не тільки з кіностудією. Оптимізація бюджетних закладів є наслідком децентралізації, розповіла начальниця центру Любов Рожнова

Олександр Савчук шукає способи порятунку студії, ходить до чиновників і просить зберегти те, над чим працює вже понад три роки. 

Олександр Савчук><span class=Олександр Савчук

Про загублене колесо

У Луцьку на вулиці Карпенка-Карого в автомобіля на ходу відлетіло колесо. Інцидент трапився ввечері 9 травня.

На щастя, ніхто не постраждав. 

Про «французів» на луцькому автобазарі

Яскраві, технічно потужні, новаторські та завжди із родзинкою. Так кажуть про французькі авто. Нині їх власники не відчувають особливого дискомфорту, коли їх транспорт порівнюють із німецьким чи японським виробником.

Достатньо в Україні й французьких сервісів, а це означає – наші громадяни довіряють машинам з батьківщини Наполеона. А що про них думають на так званій «вторинці», журналісти ІА «Конкурент» з’ясовували на луцькому авторинку.

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів