Поділитись:

Волинська митниця матиме нового очільника

Середа, 09 червня 2021, 21:51
Волинська митниця матиме нового очільника

Нещодавно завершився конкурс на зайняття вакантної посади керівника Волинської митниці. За результатами останньої співбесіди посаду невдовзі займе Артем Ігорович Гузь.

Про це сповіщає сайт інформаційно-аналітичного видання "Insider Media".

1

Відомо, що, попередньо, новоспечений посадовець був заступником начальника управління викриття економічних злочинів Головного управління протидії економічних правопорушень ДФС України. Також Артем Гузь працював у Службі безпеки України.

3

В останній декларації Артема Гузя, котру він подавав 25 квітня 2021 року, вказано, що його сім'я складається з дружини Анастасії Манорик та сина Даниїла

Він є власником земельної ділянки площею 12 соток у селі Козинці Київської області. Артем Гузь, також, задекларував 4 квартири: одну – в столиці площею 72 м2, подружжя придбало її 2016-го року за 734 тисячі гривень, ще одне, таке ж помешкання, у столиці, перебуває у спільній власності батьків його дружини та ще 45 квадратів – у власності його батька, народного депутата України, Гузя Ігоря Миколайовича. Четверту квартиру, загальною площею 71 м2. новоспечений управлінець Волинської митниці орендує у місті Черкас, позаяк деякий час Артем Гузь виконував обов'язки начальника ГУ ДФС у Черкаській області.

5

Свого автомобіля Артем Гузь немає. Проте він задекларував Volkswagen Touareg 2013 року. та Audi А3 2016 року, що належать його дружині і тестю.

Щодо власних доходів, то Артем Гузь торік задекларував 255 тис. гривень зарплати, отриманої на службі в СБУ, понад 22 тис. грн він заробив будучи працівником ГУ ДФС у м. Києві, ще 89 тисяч – у Державній фіскальній службі України. Незважаючи на роботу в держструктурах, Артем Гузь також працював у двох приватних фірмах: ТОВ «Юнілін дистриб'юшн юкрейн», де заробив 243 тисяч гривень, а в ТОВ «Анкор персонал Україна» - ще 36 тисяч.

Щодо грошових активів, то в Артема Гузя, його дружини та маленького сина накопичилось готівкою та на рахунках у банку 40500 доларів США та трохи більше 1 мільйона гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів