Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 9 червня

Середа, 09 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 9 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у середу, 9 червня, найбільше читав про:

Про волинських «шумахерів»

У Луцьку легковик на шаленій швидкості пронісся через дорожнє кільце, збив огородження і улетів у кювет. ДТП сталася ще у ніч на 7 червня. А сьогодні луцькі муніципали опублікували запис з камер відеоспостереження, які зафіксували момент аварії.

Найдивніше в цій історії те, що 30-річний водій не отримав серйозних травм і шпиталізації не потребував. А огляд на стан сп’яніння показав 2.31 проміле алкоголю в крові щасливчика.

А вчора на автодорозі М-07 (Київ – Ковель – Ягодин), патрульні зафіксували, як у населеному пункті авто мчало зі швидкістю 145 км/год.

Водій Mercedes-Benz визнав, що був неуважним за кермом та не помітив, що в’їхав у населений пункт, де дозволена максимальна швидкість 50 км/год.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 9 червня

Про луцьких паркохамів

Муніципали на прохання лучан навідалися у спільний двір декількох будинків і виявили майже три десятки автівок, припаркованих на газоні, у тіні дерев.

Інспектори з паркування зафіксували за адресами: вул. Євгена Коновальця 10, 10а, 12, аж 27 порушень ч. 1 ст. 122 КУпАП, п. 15.10 «є» Правил дорожнього руху, а саме – заборона влаштовувати стоянку авто на газоні.

Власниками автівок залишили повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності. Штраф за вказане порушення – 340 грн.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 9 червня

Про дивну ялинку в центрі Луцька

Верхівка старої ялинки, що на спуску з проспекту Волі до Центрального парку у Луцьку, нагадує статую Христа-Спасителя з бразильського міста Ріо-де-Жанейро. Світлинами дивної ялинки поділився з редакцією ІА «Конкурент» наш читач, лучанин Дмитро

За його словами, на верхівці старої ялинки утворилася фігура, що віддалено нагадує всесвітньо відому статую Ісуса, який розпростертими руками ніби обіймає світ. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 9 червня

Про старт купального сезону

У Луцьку стартував купальний сезон. На пляжі поблизу річки Стир та на Теремнівських ставках традиційно запрацювати пости, на яких чергують рятувальники. Вони працюють позмінно, по троє людей. Про це ІА «Конкурент» розповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Луцької міської ради Юрій Кирилюк.

За його словами, вода в Стиру відповідає усім нормам. Тож цього року, тут купатися дозволено. Гірша ситуація на Теремнівських ставках. Там вміст кишкової палички перевищує норму.

Інші важливі та цікаві новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів