Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 8 червня

Вівторок, 08 червня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у вівторок, 8 червня, найбільше читав про:

Про дозвіл рибалити у Шацькому нацпарку

На водоймах Шацького національного природного парка з 11 червня дозволяється спортивно-любительське рибальство.

Рибалити на водоймах Шацького нацпарку можна за дотримання певних умов: 

  • вудками з блешнею вертикального блесніння, мормишкою із загальною кількістю гачків не більше трьох на одного рибалку; 
  • загальний вилов риби упродовж дня не повинен перевищувати 5 кг на одного рибалку; 
  • лов проводити тільки у світлий час доби при наявності розрахункової квитанції (відловочного квитка), що засвідчує оплату надання послуг для проведення спортивного і любительського рибальства.

Крім того, бажаючі половити рибу мають придбати відповідні відловочні квитки.

Про пам’ятну дошку колишньому меру

Пам'ятну дошку встановили на фасаді Луцького НВК №7 – природничий ліцей. Саме цю школу колись з відзнакою закінчив Антон Кривицький. Символічно, що відкриття пам’ятної дошки приурочене до дня народження відомого лучанина. Сьогодні, 8 червня, йому б виповнилося 76 років.

Про відпочинок біля Луцька

Літо настало, а разом із ним – потреба в гарному відпочинку. Так, одні поїдуть або полетять на море. Інші – підкорюватимуть гори та каньйони. Комусь подавай активність, а хтось не проти пасивно провести час. Головне, щоб у хорошому місці. 

Разом із цим, кожен з нас любить гарно відпочивати не тільки у відпустку, але й у вихідні. І благо, що для лучан хороша погода відкриває чимало можливостей для дозвілля за містом.

А для того, щоб спростити вам життя, журналісти ІА «Конкурент» підібрали місця поблизу обласного центру, де можна покупатися, посмажити шашлики, порибалити та покататися на велосипеді

Про будні дільничного поліцейського

Віктор Томащук працює дільничним офіцером у Луцькому районному управлінні поліції. В його підпорядкування вулиця Рівненська, проспект Відродження та мікрорайон Балка. 

Журналісти ІА «Конкурент» розпитали Віктора про робочі будні, проблеми дільниці та любов до професії. Про це – у нашому матеріалі:

Повії, юродиві та зізнання у вбивстві: луцький дільничний розповів про робочі будні.

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів