Поділитись:

Фірма дружини волинського депутата затягує ремонт дороги у Володимирі-Волинському

Вівторок, 20 вересня 2016, 12:13

У Володимирі-Волинському підняли питання щодо затягування ремонтних робіт на вулиці Ковельській.

На черговій оперативній нараді 20 вересня міський голова Петро Саганюк висловив незадоволення, що за тиждень роботи практично не змістилися з місця. Підрядник зняв лише бордюри і розпочав фрезерування поверхні, – інформує Буг.

Нагадаємо, що тендер на проведення поточного ремонту цієї дороги виграла приватна фірма з Турійська "Аміла", яка належить дружині депутата Волиньради Романа Микитюка Анні Микитюк.

"Ви самі бачите – тиждень часу пройшов, а зроблено дуже мало. Хотілося щоб підрядчик який взявся працював зранку і до вечора. Як ніяк, там майже 8 мільйонів гривень. Вчора почала роботи фреза, фреза 50 сантиментрів. Там полотно ми хочем, від світлофору до світлофору (дитячий світ), хочемо понизити десь на 12 сантиметрів. А 12 сантиметрів, то це треба робити три проходи, бо фреза бере біля 5 сантиметрів. Якщо будуть такі темпи робіт, то можемо до снігу возитись з Ковельською, що створює відповідні незручності до мешканців" – зазначив Петро Саганюк.

Начальник філії "Володимир-Волинська ДЕД" Микола Хільчук повідомив, що ніяким чином на підрядну організацію вплинути неможуть. Також додав, що пропонували надати більшу фрезу (шириною 2 метри), замість 50 сантиметрової, яку використовують робітники. Однак підрядчик відмовився.

Також мер додав, що розмовляв із губернатором Волині, аби він повпливав на підрядну організацію. Також Віктор Фіщук отримав доручення від міського голови, щоб зустрівся із керівництвом підприємства "Аміла".

Додамо, що в соціальних мережах активно обговорюють хід ремонтних робім на одній із головних вулиць Володимира-Волинського. Зокрема, місцеві мешканці обурюються, що роботи розпочинаться після 10-ї години та тривають лише до 17-ї.

Так депутат міськради від партії "Самопоміч" Ігор Мацюк в одній із соціальних груп у Фейсбук висловив незадоволення перебігом ремонтних робіт:

"Фірма" виграла тендер(!)… Дивлячись на оранжевих чоловічків з шуфлями, котрі жуючи папіроску, кидають беушний асфальт на грузовичок, я не можу зрозуміти в якому ми столітті живемо." А хто ж вже тоді того "тендера" програв ?" – йдеться в дописі депутата.

Фото зроблене 16 вересня в 11:00

Фото зроблене 20 вересня о 9:00

Надрукувати
мітки:
коментарів