Поділитись:

Водія, який у Луцьку збив дітей, вимагають тримати під вартою

Понеділок, 07 червня 2021, 18:02
Водія, який у Луцьку збив дітей, вимагають тримати під вартою

Прокуратура наполягає, аби винуватця дорожньо-транспортної пригоди у Луцьку, в якій постраждали діти, тримали до суда під вартою.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, у неділю, 6 червня, автомобіль Ford Focus на нерегульованому пішохідному переході на вулиці Ковельській у Луцьку наїхав на 32-річного пішохода та двох його дітей – 5- і 9-річного хлопчиків.  

Найбільше постраждала старша дитина, одержавши в результаті наїзду тяжкі тілесні ушкодження. Її батько отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості. 

Водія – 29-річного лучанина – затримали.

За процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури йому повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

Прокурори наполягатимуть на обранні підозрюваному у вчиненні цього злочину волинянину запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково:

згідно з санкцією ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України  порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони заподіяли потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024