Перший гральний заклад у Луцьку буде в готелі «Україна»

Понеділок, 07 червня 2021, 16:40

У Луцьку в готелі «Україна» відкриють перший у місті легальний зал ігрових автоматів та букмекерську контору.

Про це стало відомо з мапи грального бізнесу України, оприлюдненої на Опендатабот, інформує Insider media.

Нагадаємо, з лютого Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей видає ліцензії на відкриття гральних закладів: в Україні очікується відкриття як мінімум 37 різних закладів у 17 містах.

Казино відкриваються при п’ятизіркових готелях в містах з високим туристичним потенціалом. Лідером за кількістю закладів є Київ, де планується відкрити 12 ігрових точок. У список міст з найбільшою кількістю гральних закладів також входять Харків, Львів та Одеса.

У Луцьку ліцензію на роботу залу ігрових автоматів та букмекерську контору видали готелю «Україна», що чітко вказано на мапі.

За даними єдиного реєстру юридичних осіб, готель Україна, що розташований в самісінькому центрі Луцька на вул.Словацького, належить Вірі Алферовій. Право управління готелем надано ТОВ «АЛФ Капітал», яким керує її син Максим.

Зі статутним капіталом у 1 092 000 грн, за приблизними підрахунками, підприємство придбало ліцензію на зал ігрових автоматів за 45 мільйонів гривень та ліцензію на діяльність букмекерської контори, вартість якої сягає 180 мільйонів.

І це при тому, що за показниками фінансової звітності за 2020 рік, прибутки готелю «Україна» не дуже втішні. Крім того, підприємство має ще й фінансові зобов'язання на понад 35 мільйонів гривень.

Варто зауважити, що останні кілька років адміністрація закладу активно працює над оновленням готелю – відремонтували фасад та оновили інтер'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: