Поділитись:

ТОП-5 найпопулярніших вживаних іномарок, ввезених в Україну в травні

Неділя, 06 червня 2021, 20:02

фото ілюстративне

Впродовж травня понад 33 тис. уживаних іномарок отримали українську реєстрацію, тобто в минулому місяці реєстрації вживаних машин вчетверо перевершили ринок нових легкових авто.

Про це повідомляє Укравтопром.

В останній місяць весни свою першу реєстрацію в Україні пройшли 33,2 тис. вживаних легкових автомобілів, ввезених з-за кордону. Це на 8 % більше, ніж роком раніше і майже вчетверо перевищило кількість травневих реєстрацій нових машин. Як наслідок, розмитнені машини з пробігом охопили майже 80 % первинного ринку легкових авто. 

Найбільш популярною маркою серед розмитненого секонд-хенду залишається Volkswagen. За місяць 5,6 тис. авто цієї німецької марки поміняли своїх іноземних власників на українських.

На другому місці Ford. Протягом травня було зареєстровано 3,2 тис. б/в "фордів".

Третьою за популярністю стала Renault з результатом майже 3 тис. автівок.

Автомобілі марки Skoda показали четвертий результат, їх придбали 2,6 тис. автомобілістів.

Замикає п’ятірку лідерів Hyundai, у заліку якого 1,9 тис. українських номерів.

Найпопулярнішим вживаним автомобілем травня став Renault Megane. Протягом місяця українці зареєстрували 2205 авто з пробігом цієї моделі.

Всього за п’ять місяців з початку 2021 року українську прописку отримали 159,6 тис. легкових авто з пробігом, це на 45 % більше ніж торік і учетверо більше за кількість проданих в країні нових авто за той саме період.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів