Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 4 червня

П'ятниця, 04 червня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 4  червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у п'ятницю, 4 червня, найбільше читав про:

Про 700 000 $ в багажнику

Високопосадовця волинської митниці затримали, коли він перевозив понад 700 тисяч доларів готівкою у багажнику автомобіля з Ягодина в Київ. Схема організована співробітниками керівної ланки Волинської митниці, вважають в ДБР.

Відомо, що затриманий – «головний касир» Волинської митниці Михайло Бурдейний. Більшу цінність, ніж гроші, має записна книжка з «дуже відомими прізвищами», яким затриманий передавав гроші – натякають, що серед них є «мрійник», який хотів очолити митницю або стати заступником міністра фінансів.

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 4  червня

Про маленьку вандалку

У Луцьку на Меморіалі Вічної Слави дитина під «наглядом» молодої матері розмалювала надмогильні плити загиблих воїнів.  Про це повідомив настоятель парафії Свято-Миколаївського храму Валентин Марчук.

Священник і його жінка під час прогулянки на меморіалі були шоковані тим, що дитина розмальовує надмогильні плити воїнів, які визволяли Луцьк від нацистів. При цьому мати дитини спокійно спостерігала за процесом. 

«Ми з матінкою Єленою Марчук витерли "малювання" дитини», – додав він.

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 4  червня

Про надзвичайності тижня

Надзвичайні ситуації, злочини та події, що не залишили без уваги жодного волинянина. Інформацію про ці історії журналісти ІА «Конкурент» зібрали в одному відео.      

Цього тижня – про директора, що спромігся накрасти лісу на 5 мільйонів гривень, лікаря-гінеколога, якого вдруге спіймали на сутенерстві, самовбивцю, що зачинився в машині і підпалив себе та інше. 

Інші важливі й цікаві новини:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів