Маневицька лікарня переплатила за сигналізацію 185 тисяч

Четвер, 03 червня 2021, 16:00

Маневицька центральна районна лікарня встановить сигналізацію, переплативши за неї 185 тисяч гривень. 

Так, 17 травня медичний заклад оголосив тендер на встановлення протипожежного захисту на суму 1 мільйон та 200 тисяч гривень. Участь у торгах взяли двоє претендетів: ТОВ "ЄВРОФЕСТ" та ФОП Власов О.М. 

"ЄВРОФЕСТ" надав найкращу ціну – 784 500 гривень. Натомість ФОП Власов О.М. запропонував 969 802 гривень, що більше на 185 тисяч 302 гривні

Разом із цим 1 червня пропозицію "ЄВРОФЕСТА" було відхилено. Причина – відсутність підпису відповідальної особи на акті огляду об`єкту зі сторони замовника. Вже 2 червня переможцем визначили ФОП Власов О.М. 

Своєю чергою керівництво "ЄВРОФЕСТА" говорить про порушення. Товариство зазначає, що 21 травня директор підприємства особисто проводив огляд лікарні, а відповідний акт про обстеження підписав представник замовника, якого для цього визначила адміністрація медзакладу. 

"Одразу ж після цього, акт обстеження був підписаний із сторони Замовника його представником без зауважень. У свою чергу директор ТОВ «ЄВРОФЕСТ» не встановлював особу – представника Замовника, яка підписувала цей акт, і не мав сумніву, що його підписує уповноважена особа", – йдеться в тексті вимоги про усунення порушення. 

Наразі підприємство чекає на відповідь замовника. Якщо результат тендеру не скасують, Маневицька громада переплатить 185 тисяч гривень за протипожежну сигналізацію в ЦРЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: