Поділитись:

У «ТамТамі» незадоволених клієнтів місяць безкоштовно годуватимуть булками

Понеділок, 31 травня 2021, 18:35
У «ТамТамі» незадоволених клієнтів місяць безкоштовно годуватимуть булками

Адміністрація луцького гіпермаркету «ТамТам» вибачилась перед покупцями, яким попався зацвілий хліб, і запропонувала їм протягом місяця надавати хлібобулочну продукцію безкоштовно.

Про це повідомив сайт «ВолиньInfa» з посиланням на інформаційний відділ гіпермаркету.

26 травня на телеграм-канал «Лучани» опублікували допис лучанки про те, що у гіпермаркеті «ТамТам» «для бідних» за пів ціни продають вкритий пліснявою хліб.

«Це був хліб чорно-зеленого кольору, з видимими слідами цвілі та дійсним терміном придатності. Мені стало шкода цих бабусь, які за останні гроші купують шматок хліба і стараються вижити», – написала лучанка і додала фото зіпсованого товару.

У «ТамТамі» незадоволених клієнтів місяць безкоштовно годуватимуть булками

У гіпермаркеті відреагували на скандальний допис:

«Адміністрація гіпермаркету та весь персонал були шоковані ситуацією, яка склалася. Для нас це неприпустимо, ми знайшли винуватців, які були суворо покарані за неналежне виконання своїх обов’язків.

Працівники гіпермаркету відповідально ставляться до безпеки наших клієнтів та контролюють якість товару. Але, на жаль, від помилок ніхто не застрахований. Увесь асортимент магазину, на даний момент, проходить жорстку ревізію, для унеможливлення повторення інциденту...

У даній ситуації, наші працівники пропонували замінити товар, але покупці вирішили залишити продукцію. Ми приносимо щирі вибачення нашим клієнтам та готові протягом місяця надавати хлібобулочну продукцію безкоштовно. Для отримання продуктів просимо звернутися на інформаційний відділ гіпермаркету.

Хочемо зауважити, що ми високо цінуємо кожного клієнта і наші працівники роблять усе для того, аби наші гості отримували відмінний сервіс. Але, на жаль, трапляються і прикрі ситуації, адже від помилок ніхто не застрахований. У разі, якщо у вас є проблеми чи питання, просимо звертатись на інформаційний відділ гіпермаркету, ми зробимо усе можливе аби усунути будь-які незручності», – йдеться у повідомленні інформаційного відділу гіпермаркету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07
12 квітня 2024
04 квітня 2024
18:00
03 квітня 2024
31 березня 2024
28 березня 2024
25 березня 2024
15:05
21 березня 2024
20 березня 2024