10 різних закладів в одному місці*

Понеділок, 31 травня 2021, 17:38

Продовжуємо знайомити вас із закладами на фудкорті Grand Central Food Terminal, що в РЦ "Промінь" на 4-му поверсі. Нагадуємо, що тут є 10 різноманітних фудмаркетів та ресторанів зі смачними, неповторними стравами. На поверсі поєднується італійська, американська, тайська, японська кухні, і саме це робить це місце таким особливим. 

Ось декілька з них:

Sushi та Pizza Yummy – суші та піца

Sushi та Pizza Yummy – найбільший вибір різних суш та піц на фудкорті! Для любителів суш тут просто рай. В цьому закладі можна смачно та доступно поласувати улюбленими стравами.

[image=121590]

У закладі багато вигідних пропозицій, котрі діють щодня. На всі замовлення суші з собою діє знижка 15 %. А в день народження на замовлення діє знижка -20 % при пред'явленні документів.

Також тільки тут ви отримаєте знижку 50% на другу піцу, а при замовленні великої піци 50 см ви отримаєте 2 келихи по 0,3 л в подарунок.

Хумус і я – страви близькосхідної кухні

Хумус і я це куточок справжньої близькосхідної кухні. Подають ізраїльські, іракські, туніські, ліванські та інші традиційні страви Близького Сходу.

Якщо ви ще ніколи не куштували фалафель, піту, шакшуку, халу та інші близькосхідні страви, тоді запрошуємо відвідати заклад «Хумус і я».

Ring Cafe – бургери, паста, та суші

Ring Cafe має просто величезну карту страв. У традиціях Америки в меню зібрали багато улюблених страв: бургери, паста, wok, суші, свіжі салати та основні страви. 

А ще тут є “родзинка” – це кімната Моніки. Ідеальне місце для святкування визначної події у невеликій компанії. При бронюванні та попередньому замовленні ви отримаєте знижку 20 % на весь чек. Також тільки у кімнату Моніки ви можете замовити піцу.

Тут щодня (крім вихідних днів) є акція «Щасливі години», тобто з 12:00 до 15:00 діє знижка 20 % на всю кухню. А ще є акція на всю коктейльну карту 1+1=3 з понеділка по четвер та багато інших смачних та різноманітних акцій. 

Прийдіть та дізнаєтеся. 

The SpiceRoom – кава та до кави

The SpiceRoom це унікальне кавове місце, якого ще немає в нашому місті. Тут дійсно смачна та неповторна кава. Крім того, що її готують із смачних та унікальних кавових зерен, тут її готують чарівні дівчата із посмішкою та вкладають в неї свою любов. І ось чому сюди їдуть з усіх куточків міста на горнятко кави.

Для студентів діє знижка 10 % на усю каву, щоб кожен міг посмакувати улюблений напій.

Lemongrass – традиційна тайська кухня

Lemongrass розширює гастрономічні горизонти. Це єдине місце в Луцьку, де можна спробувати оригінальну тайську кухню і зрозуміти – це не страшно, помірно гостро і неймовірно смачно.

Запрошуємо вас на фудкорт, адже лише тут вам не доведеться обмежуватися одним меню та напрямом кухні. Обирайте те, на що сьогодні є настрій, і у вас кожен день буде неповторним.

Чекаємо вас щодня з 8:00 ранку на Grand Central Food Terminal у РЦ “Промінь”, 4-й поверх.