Поділитись:

10 різних закладів в одному місці*

Понеділок, 31 травня 2021, 17:38
10 різних закладів в одному місці*

Продовжуємо знайомити вас із закладами на фудкорті Grand Central Food Terminal, що в РЦ "Промінь" на 4-му поверсі. Нагадуємо, що тут є 10 різноманітних фудмаркетів та ресторанів зі смачними, неповторними стравами. На поверсі поєднується італійська, американська, тайська, японська кухні, і саме це робить це місце таким особливим. 

Ось декілька з них:

Sushi та Pizza Yummy – суші та піца

Sushi та Pizza Yummy – найбільший вибір різних суш та піц на фудкорті! Для любителів суш тут просто рай. В цьому закладі можна смачно та доступно поласувати улюбленими стравами.

[image=121590]

У закладі багато вигідних пропозицій, котрі діють щодня. На всі замовлення суші з собою діє знижка 15 %. А в день народження на замовлення діє знижка -20 % при пред'явленні документів.

Також тільки тут ви отримаєте знижку 50% на другу піцу, а при замовленні великої піци 50 см ви отримаєте 2 келихи по 0,3 л в подарунок.

Хумус і я – страви близькосхідної кухні

Хумус і я це куточок справжньої близькосхідної кухні. Подають ізраїльські, іракські, туніські, ліванські та інші традиційні страви Близького Сходу.

10 різних закладів в одному місці*

Якщо ви ще ніколи не куштували фалафель, піту, шакшуку, халу та інші близькосхідні страви, тоді запрошуємо відвідати заклад «Хумус і я».

Ring Cafe – бургери, паста, та суші

Ring Cafe має просто величезну карту страв. У традиціях Америки в меню зібрали багато улюблених страв: бургери, паста, wok, суші, свіжі салати та основні страви. 

10 різних закладів в одному місці*

А ще тут є “родзинка” – це кімната Моніки. Ідеальне місце для святкування визначної події у невеликій компанії. При бронюванні та попередньому замовленні ви отримаєте знижку 20 % на весь чек. Також тільки у кімнату Моніки ви можете замовити піцу.

10 різних закладів в одному місці*

Тут щодня (крім вихідних днів) є акція «Щасливі години», тобто з 12:00 до 15:00 діє знижка 20 % на всю кухню. А ще є акція на всю коктейльну карту 1+1=3 з понеділка по четвер та багато інших смачних та різноманітних акцій. 

Прийдіть та дізнаєтеся. 

The SpiceRoom – кава та до кави

The SpiceRoom це унікальне кавове місце, якого ще немає в нашому місті. Тут дійсно смачна та неповторна кава. Крім того, що її готують із смачних та унікальних кавових зерен, тут її готують чарівні дівчата із посмішкою та вкладають в неї свою любов. І ось чому сюди їдуть з усіх куточків міста на горнятко кави.

10 різних закладів в одному місці*

Для студентів діє знижка 10 % на усю каву, щоб кожен міг посмакувати улюблений напій.

Lemongrass – традиційна тайська кухня

Lemongrass розширює гастрономічні горизонти. Це єдине місце в Луцьку, де можна спробувати оригінальну тайську кухню і зрозуміти – це не страшно, помірно гостро і неймовірно смачно.

10 різних закладів в одному місці*

Запрошуємо вас на фудкорт, адже лише тут вам не доведеться обмежуватися одним меню та напрямом кухні. Обирайте те, на що сьогодні є настрій, і у вас кожен день буде неповторним.

Чекаємо вас щодня з 8:00 ранку на Grand Central Food Terminal у РЦ “Промінь”, 4-й поверх.

Надрукувати
мітки:
коментарів