Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 28 травня

П'ятниця, 28 травня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 28 травня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у п'ятницю, 28 травня, найбільше читав про:

Про «пожежу» в торговому центрі

Підрозділи служби 101 Луцького гарнізону провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації пожеж на території торгового центру «Ювант», що на вулиці Карпенка-Карого.

За легендою, пожежа виникла внаслідок короткого замикання в одному з магазинів на другому поверсі.

До навчань залучили 6 одиниць пожежної спеціальної техніки та 30 бійців особового складу.

Про любителя цукерок, який застряг у Луцьку

Вчора близько 23:00 правоохоронцям повідомили, що у центрі Луцька 9-річний хлопчик сам чекав автобус. Патрульні, які приїхали на місце, встановили особу малолітнього хлопчика. Також встановили, що він проживає у селі Зміїнець.

Хлопчик розповів, що він приїхав до Луцька, щоб купити цукерок, оскільки вони з класом мають йти до лісу на день здоров’я. Однак коли придбав солодощі, то запізнився на автобус. Телефону хлопчик не мав і номерів до батьків не знав. Тож патрульні відвезли хлопчика додому та передали мамі. Жінка пояснила, що син відпросився у неї піти погуляти. Те, що він поїде до міста, жінка не знала і вже збиралася звертатися до поліції. 

На щастя, ця історія завершилася позитивно і нині хлопчик перебуває у безпеці. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 28 травня

Про те, як об'їхати перекритий центральний проспект

31 травня у Луцьку зупинять рух транспорту на проспекті Волі на відрізку від вулиці Шопена до вулиці Вавилова. Рух зупинять через виконання ремонтних робіт на центральному проспекті міста.

Тролейбуси їздитимуть правою стороною від вулиці Шопена до Київського майдану, у зворотньому напрямку – вулицею Глушець. Рух міських автобусних маршрутів відбуватиметься вулицею Глушець.

Об’їзд приватного транспорту буде здійснюватися вулицями Глушець та Коперника.

Про надзвичайності тижня

Надзвичайні ситуації, злочини та події, що не залишили без уваги жодного волинянина. Інформацію про ці історії журналісти ІА «Конкурент» зібрали в одному відео.       

Цього тижня дивіться про проректора луцького «політеху», який попався на хабарі, дві банди наркоділків, бізнес яких зіпсували правоохоронці, хитрих контрабандистів, які переправляли сигарети річкою та інше.  

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів