Поділитись:

Помилки в макіяжі, які додадуть зайві 10 років*

П'ятниця, 28 травня 2021, 16:27
Помилки в макіяжі, які додадуть зайві 10 років*

Декоративна косметика створюється для того, щоб зробити представницю прекрасної статі ще більш привабливою. Але удосконалити зовнішність вдасться тільки завдяки правильному макіяжу. Деякі поширені помилки сприяють візуальному старінню. EVA Blog розповість чого в макіяжі варто уникати.

Занадто щільна текстура тонального крему

Крем повинен лягати на обличчя тонким шаром, не створюючи ефекту маски. А щоб заховати недосконалості, варто використовувати спеціальний коректор. Якщо знати, як вибрати тональний крем і правильно його наносити, вдасться створити ідеальний образ в будь-який час доби. Засіб з щільною текстурою підійде лише для вечірнього макіяжу. Вдень же можна використовувати і ВВ-крем.

Акцент на губи й очі одночасно

Занадто яскравий макіяж підійде тільки для фотосесій або вечірніх заходів. Вдень такий образ буде виглядати дуже вульгарно і додасть 5-10 зайвих років. Яскравий акцент рекомендується робити на одну частину обличчя. З червоною помадою не можна поєднувати яскраві рум'яна і накладні вії. Ідеальний варіант - яскраві очі і нюдовий відтінок помади.

«Важкі» стрілки на нижніх повіках

Такий метод дозволяє підкреслити очі. Але його допустимо застосовувати тільки в вечірньому макіяжі. Вдень подібні стрілки допоможуть підкреслити вікові зміни (набряки і синяки під очима, «гусячі лапки»). Щоб підкреслити переваги обличчя, варто малювати тонкі лінії, які не перевантажують макіяж.

Яскравий контур губ

Контурний олівець для губ повинен підбиратися під відтінок помади. Контраст, як і у випадку зі стрілками на нижніх повіках, підкреслить недоліки. Якщо є носогубні складки або зморшки навколо губ, вони стануть більш помітними. Не варто також застосовувати занадто темний відтінок помади. Бордовий колір може бути актуальним лише для тематичної вечірки.

Виглядати привабливо може кожна представниця прекрасної статі! Потрібно лише навчитися приховувати свої недоліки за допомогою макіяжу і не перегравати з яскравими відтінками. Макіяж має виглядати натурально.

Надрукувати
мітки:
коментарів