Поділитись:

Огляд платформи Хорошоп. Плюси і мінуси сервісу*

Четвер, 27 травня 2021, 13:33
Огляд платформи Хорошоп. Плюси і мінуси сервісу*

Різноманітність платформ для створення інтернет-магазинів, здається, досягло свого піку. На ринок масово виходять новачки, які сподіваються заробити на тренді по переходу магазинів з офлайна в онлайн. У такій ситуації, вибір невідомої компанії – це ризик потрапити на неякісний продукт. Тому потрібно дивитися на ті платформи, у яких є реальні користувачі та фідбек від них.

За цим принципом ми подивилися на ринок і помітили численні відгуки про Хорошоп, які наводять на думку, що їх продукт дійсно високої якості. А чи так це – дізнаємося в цій статті.

Плюси Хорошопу

Хорошоп – SaaS платформа, а це значить, що для запуску інтернет-магазину на ній не потрібно багато часу, та спеціальних знаннь. Платформа надає готовий сайт з фіксованим набором можливостей, а користувачеві необхідно вибрати дизайн і завантажити товари. Така схема дозволяє пройти шлях від подачі заявки до запуску магазину за кілька днів.

Сайт знаходиться на серверах платформи, тому Хорошоп самостійно займається технічним обслуговуванням, а отже власнику не потрібно тримати в своєму штаті програміста. Платформа непомітно для клієнтів займатися вирішенням технічних питань та оновленнями, що не заважає їх роботі. А для питань по роботі сайту на Хорошопі створена служба підтримки, яка працює через чати і телефонний зв'язок.

Перейдемо від загального до більш детального та поговоримо про можливості платформи. Для себе ми виділили ряд важливих особливостей:

  • сайти Хорошопі готові до SEO-просування і не потребують додаткових аудитів та доопрацювань;
  • платформа дає на вибір більш ніж 100 дизайнів і можливість підігнати їх під бажання користувача, що допомагає сайтам не бути братами-близнюками;
  • можна керувати порядком блоків на головній, контентом сторінок, структурою сайту, налаштовувати фільтрацію і категорії товарів - це дозволяє зробити сайт максимально зручним для відвідувачів;
  • готові інтеграції з поштовими службами і банківськими системами оплати;
  • наявність повноцінної мобільної версії.

Не обійшлося на платформі без мінусів, про які ми зараз поговоримо

Мінуси Хорошопу

В плюсах Хорошопа ми вказали, що на платформі реалізовані інтеграції з усіма необхідними для інтернет-магазину сервісами. Для додаткових інтеграцій у платформи є API, але воно є з більш високого тарифу, що для деяких може стати перепоною. В цілому, вносити будь-які технічні зміни в сайт користувачі не зможуть – цю функцію повністю взяла на себе платформа. Але це скоріше мінус не конкретно Хорошопа, а всіх хмарних платформ.

Підіб'ємо підсумки

Хорошоп – перевірена часом платформа, про яку можна знайти багато відгуків від реальних користувачів. Платформа дозволяє без труднощів запустити свій сайт і створила комфортні умови для роботи. Перераховані мінуси можуть збентежити користувачів, які люблять копатися в двигуні сайту, але тоді будь-яка хмарна платформа не їхній вибір. Для інших Хорошоп є хорошим вибором.

Надрукувати
мітки:
коментарів