На Волині хочуть перекрити залізничний рух

Неділя, 18 вересня 2016, 09:27

Ковельчан, які хочуть вберегти місцеву вузлову лікарню від реорганізації у хоспіс, закликають перекривати залізничні колії.

Заклик до радикальних дій прозвучав на засіданні громадської ради при Ковельській міській раді з вуст її члена, заступника голови ГО "Підприємці та працівники приватного сектора міста Ковеля" Людмили Васковець, коли мова зайшла про збереження вузлової лікарні, інформує "Kowel.com.ua".

У залі були також депутати міської ради та ветерани залізниці і вузлової лікарні, які прийшли сюди, аби громадська рада підтримала їхні вимоги з приводу подальшого функціонування медичного закладу, як цілісного майнового комплексу, що цей консультативно-дорадчий орган, зрештою, одноголосно й зробив.

"Ви пишете, ви говорите, вам обіцяють, але… Це моя особиста думка: поки ви не приймете радикальних дій, повірте, ви нічого не доб'єтеся. Хочете переконати владу – перекривайте колії. Ідіть перекривайте! Інакше достукатися до нашого міського голови це нереально і неможливо. Ідіть перекривайте колії! Підприємці будуть з вами", – заявила Людмила Васковець.

"Дякуємо вам", – сказала одна із пенсіонерок.