Поділитись:

У Княгининку зупинили бус із підробленими цигарками (фото)

Вівторок, 25 травня 2021, 03:26
У Княгининку зупинили бус із підробленими цигарками (фото)

У Княгининку правоохоронці зупинили транспортний засіб із 13 000 пачок фальсифікованих тютюнових виробів.

Про це повідомляє пресслужба ДФС у Волинській області.

"У ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного обігу товарів акцизної групи, співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області спільно із працівниками УСБУ у Волинській області та управління патрульної поліції у Волинській області ДПП, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, затримано транспортний засіб з значною партією фальсифікованих тютюнових виробів", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці відстежили маршрут та затримали у селі Княгининок Луцького району вантажний транспортний засіб, яким здійснювалось незаконне транспортування фальсифікованих тютюнових виробів.

Під час огляду автомобіля марки Renault Master виявили майже 13 000 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка України. Весь незаконний вантаж, зокрема фальсифіковані тютюнові вироби та транспортний засіб вилучено. За попередньою оцінкою вартість вилученого майна становить майже 1 мільйон гривень.

У ході досудового розслідування встановили, що тютюнові вироби потрапили на територію області з іншого регіону України за допомогою відомої кур’єрської служби.

Наразі проводять слідчі дії.

У Княгининку зупинили бус із підробленими цигарками (фото)У Княгининку зупинили бус із підробленими цигарками (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів