Поділитись:

Половина зі сплаченого на Волині роздрібного акцизу йде в бюджет Луцька

Понеділок, 24 травня 2021, 10:22
Половина зі сплаченого на Волині роздрібного акцизу йде в бюджет Луцька

До міського бюджету обласного центру Волині протягом січня-квітня 2021 року сплачено 20,5 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції. Це майже 50 відсотків віз загальної суми залученого громадами області роздрібного акцизу з початку року.

Сума сплаченого лучанами роздрібного акцизу на 9 відсотків перевищує аналогічні показники минулого року, – інформує ГУ ДПС у Волинській області. 

Волинські податківці просять споживачів підакцизної продукції бути обачними – задля власної безпеки купувати легальний підакцизний товар і перевіряти у фіскальному чеку відображену суму акцизного податку.

Нагадаємо, що про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просимо негайно інформувати за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області) або (0332) 777131 (відділ фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Волинській області).

Своє повідомлення ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів