Поділитись:

На фудкорті Grand Central – 10 різних закладів в одному місці*

Неділя, 23 травня 2021, 16:26

На фудкорті Grand Central Food Terminal у РЦ «Промінь» на четвертому поверсі є 10 різноманітних фудмаркетів та ресторанів зі смачними, неповторними стравами. Тут поєднується італійська, американська, тайська, японська кухні, і саме це поєднання робить це місце таким особливим. 

Ось декілька з них:

Cafe Route 66 – американські бургери

У Cafe Route 66 зібрані найсмачніші рецепти американських бургерів. 

В Сполучених Штатах Америки Route 66 – одне з перших шосе, яке простягається на 3940 кілометрів від Чикаго до Лос-Анджелеса, і зв’язує різні сторони країни об'єднуючи її в одне ціле.

А у на фудкорті – одне з місць, де є смачні, великі, жирні, та соковиті американські бургери, рецепти, яких були зібрані з різних штатів Америки.

Відвідавши Cafe Route 66 ви зрозумієте, чому американці так люблять бургери і їдять їх щодня і тричі на день!

Гінза – страви японської кухні

Гінза – це не просто заклад зі справжніми японськими стравами! Це місце, де можна приємно поспілкуватись із шеф-кухарем, подивитись та оцінити процес приготування кожної страви, адже всі страви кухар готує відразу з «під ножа».

Тут ви можете скуштувати рис з запеченою куркою або качкою та манго для тих, кому не вистачає сонця, рамен на качино-індичому бульйоні з пряною качкою і з усім, що любиш, та багато іншої справжніх японських страв.

А ще тут є справжні ґедзи з качкою, лососем та іншими інгредієнтами, локшина wok з морепродуктами і просто неймовірно смачний рамен.

Увага! В закладі порції мають величезні розміри!

Grill Pub – стейки, овочі гриль, крафтові бургери

У Grill Pub – це унікальне місце на фудкорті: тут готують страви на відкритому грилі. Так, на справжньому відкритому вогні на 4-у поверсі. Тут завжди вигідно, адже, якщо ти голодний, можна замовити «Комбо-меню» з чизбургером, курячими крильцями, свининою або курячим стейком на вибір, а напій до меню обираєте і отримаєте безкоштовно.

У будні з 12:00 до 16:00 гості мають можливість вигідно пообідати. І щодня робити новий ланч різного об’єму: дві, три або чотири страви на вибір + напій.

Ring Coffee – панкейки, кава та десерти

Ring Coffee – цей заклад перший починає працювати на фудкорті. Тут ви можете смачно поснідати американськими панкейками та випити неймовірно смачної кави. А також тут ще є бейгли з індичкою, лососем та авокадо, круасани і багато смачних тістечок та тортиків.

З 8:00 до 11:00 тут пропонують придбати каву американо та еспресо всього за 14 грн. А для тих, хто прийде зі своєю чашкою, дають знижку 20% на свій напій. А щовечора після 20:00 торти та десерти зі знижкою -30%, а вже після 21:00 – зі знижкою -50%. 

Тут щодня свіжі та нові торти та десерти.

«Чекаємо щодня з 8 ранку на Grand Central Food Terminal, РЦ “Промінь”, 4 поверх», – запевнили на фудкорті.

Надрукувати
мітки:
коментарів