Поділитись:

Кіновікенд : фільми, які варто подивитися 22-23 травня у Луцьку

Субота, 22 травня 2021, 18:10
Кіновікенд : фільми, які варто подивитися 22-23 травня у Луцьку

Тим, хто каже, що зараз в прокаті немає толкових фільмів, можна з упевненістю заперечити. Нарешті з початку пандемії на великі екрани вийшли по-справжньому достойні стрічки.

ТО ЩО ДИВИТИСЯ НА ВИХІДНИХ?

«Гнів людський»

Вашої уваги однозначно заслуговує новий трилер режисера Гая Річі з Джейсоном Стейтемом, який британський режисер повністю зняв у Лос-Анджелесі.

«Хілл  загадковий і холодний на вигляд британський джентльмен, але всередині нього палає жага правосуддя. Переслідуючи свої мотиви, він має намір знайти замовника серії багатомільйонних пограбувань, що приголомшили Лос-Анджелес. У цій заплутаній грі у кожного своя роль, але винні обов'язково пізнають гнів людський...»,  говорить офіційний опис фільму.

Кіновікенд : фільми, які варто подивитися 22-23 травня у Луцьку

(режисер Гай Річі та актор Джейсон Стейтем на знімальному майданчику)

Сценарій в стилі Річі, а ще драматична музика, яка з перших нот закладає фундамент настрою фільму. Вона веде глядача за руку кадр за кадром і є повноправним гравцем у стрічці. Якщо цього не достатньо, то варто згадати й про блискуче відіграні сцени зі зброєю та круту зйомку. Це фільм про помсту. Розкішний бойовик із біблійними нотками.

Рейтинг IMDb  7.4

У прокаті в кінотеатрі Multiplex (РЦ "Промінь") до 26 травня. Квитки можна придбати ТУТ.

«Погані дороги»

Цього тижня у прокаті з'явилася українська драма «Погані дороги» режисерки Наталії Ворожбит. Український глядач уже знайомий з її сценарною роботою: фільми «Кіборги», «Дике поле» та серіал «Спіймати Кайдаша».

«Погані дороги» –– це екранізація однойменної п’єси Наталії Ворожбит, а також її режисерський дебют. Ця стрічка була відзначена кінокритиками, отримала нагороду на Венеціанському кінофестивалі та перемогу в трьох номінаціях премії «Кіноколо».

«П’ять розбитих доріг. П’ять історій про любов, ненависть, довіру, зраду і порушення особистих кордонів на фоні порушення кордонів державних». 

Фільм нелегкий, по-чоловічому жорсткий і по-жіночому непередбачуваний.

У цій стрічці все видається дуже справжнім: звичайні люди і досить реальні історії. Дивишся і розумієш, що війна не робить людей благороднішими. Вони там такі, які є у мирному житті. Просто обставини інші. Тут ховатися від обстрілів у бомбосховищі стало так само звичним, як їсти смажену картоплю на вечерю.

Кіновікенд : фільми, які варто подивитися 22-23 травня у Луцьку

(кадр із фільму)

Стрічка про звичайне життя, про кохання, зраду, насильство, чесність. Може шокувати, викликати різні емоції, але однозначно перевершить ваші очікування.

Рейтинг IMDb  7.3

У прокаті в кінотеатрі Multiplex (РЦ "Промінь") до 26 травня. Квитки можна придбати ТУТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів