Поділитись:

Десятки мішків зі сміттям: у Ковелі почистили річку Турію

Субота, 22 травня 2021, 06:46
Десятки мішків зі сміттям: у Ковелі почистили річку Турію

15 травня у Ковелі відбулася акція з прибирання Турії, дно річки розчистили місцеві дайвери.

Про це інформує Волинський рибоохоронний патруль у фейсбуці.

Місцеві дайвери-активісти зібрали з дна річки десятки мішків сміття та обстежили дно річки на наявність заборонених знарядь лову. Державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля теж обстежили водойму, порушників рибальства та безгосподарських знарядь не зафіксували.

"Прибирання берегів та дна водойм рятує в першу чергу мешканців водойм. Адже щорічно сміття у наших водах стає більше, а це повільно знищує екосистему наших річок та морів. Пластикове сміття у є небезпечним для птахів, річкової фауни та багатьох риб", – наголошує рибпатруль.

Як зазначають, подібні заходи допоможуть підвищити екологічну свідомість громадян.

Пам’ятайте, кожен з нас щодня робить власний вибір: зберегти життя нашої планети чи сприяти її загибелі. Тому коли ви виходите на природу, не забувайте прибрати за собою та своїм прикладом вчіть підростаюче покоління дбайливо ставитися до навколишнього середовища", – йдеться у повідомленні.

Десятки мішків зі сміттям: у Ковелі почистили річку ТуріюДесятки мішків зі сміттям: у Ковелі почистили річку ТуріюДесятки мішків зі сміттям: у Ковелі почистили річку ТуріюДесятки мішків зі сміттям: у Ковелі почистили річку Турію

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів